Mexico

 • Mexicos sentralbanksjef går av

  Den mexicanske sentralbanksjefen Agustín Carstens går av. Avgangen ble kjent torsdag, samtidig som verdien av den mexicanske valutaen peso er på vei nedover. Valutakursen har falt betydelig siden Trump vant valget i USA.

 • Mexico nedjusterer utsiktene

  Sentralbanken i Mexico nedjusterer utsiktene for økonomisk vekst etter Donald Trumps valgseier i USA. Valgresultatet har økt risikoen for en politisk retning med hindre på handel og utenlandske investeringer i vårt land, heter det fra sentralbanken.

 • Valget gir renteheving i Mexico

  Den meksikanske sentralbanken hever styringsrenten med 0,5 prosentpoeng til 5,25 prosent. Banken sier at presidentvalget i USA har ført til en økning i volatiliteten i finansmarkedene, og at rentehevingen forhåpentligvis begrenser inflasjonen.

 • 13 mennesker funnet drept i Mexico

  12 menn og en kvinne er funnet drept ved Chapala-innsjøen vest i Mexico lørdag, ifølge en mexicansk tjenestemann. De døde skal være medlemmer av en gjeng og kom fra nærliggende lokalsamfunn, opplyser statsadvokaten i delstaten til lokale medier.

 • Savnet prest funnet drept

  Den savnete mexicanske presten Jose Alfredo Lopez Guillen er funnet skutt og drept ved en motorvei i Michoacan vest i Mexico. Han er den tredje katolske presten som er drept på en uke. Siden 2006 har 31 prester blitt drept i Mexico.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no