Mexico

 • Skyting ved feriestad i Mexico

  Fleire skal vere drepne og mange skadd etter skyting ved ein utestad i Playa del Carmen i Mexico. Internasjonale medium melder at skytinga skal ha skjedd i samband med ein festival. Feriebyen er eit populært reisemål blant norske turistar.

 • Vil møte Trump med dialog

  – Mexicanske migranter i USA er ikke kriminelle, sa Mexicos nye utenriksminister Luis Videgaray mandag, og la til at Mexico vil møte den 'dynamiske' politiske situasjonen i USA med forhandlinger, og ikke konflikt eller fornærmelser.

 • Arrestert for attentat mot konsulat

  En amerikansk statsborger er arrestert etter attentatet fredag mot en ansatt ved det amerikanske konsulatet i Guadalajara i Mexico. - En amerikansk statsborger har blitt arrestert for antatt innblanding i saken, melder den mexicanske riksadvokaten.

 • USA-konsulatansatt skutt og såret

  Politiet i Mexico leter etter en mann som skjøt og såret en ansatt ved det amerikanske konsulatet i byen Guadalajara. Skytteren var forkledd som kvinnelig sykepleier da han skjøt den konsulatansatte i parkeringshuset til et kjøpesenter fredag kveld.

 • Fire drept på hotell i Mexico

  Væpnede menn stormet inn på et hotell i ferieområdet Los Cabos og skjøt og drepte tre menn og en kvinne. Motivet er ukjent, men det har vært mange drap og voldshandlinger lang vestkysten av Mexico, der ulike narkotikakarteller kjemper om kontrollen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no