NRK Meny

Mexico

 • Mexico setter inn soldater

  Mexico har satt inn flere soldater i de mest voldsherjede delene av landet etter at det ble registrert rekordhøye 25.000 drap i fjor. Målet er å «gjenopprette fred og ro for alle mexicanere», sier sikkerhetskommissær Renator Sales, skriver NTB.

 • 109 migranter funnet i lastebil

  Mexicanske myndigheter sier de har funnet 109 migranter fra Mellom-Amerika, stuet sammen i en lastebil. 39 av dem er barn og unge. Lastebilen ble stanset nær Ciudad Victoria torsdag. Migrantene var dehydrerte og led av surstoffmangel.

 • Rekordmange drept i Mexico

  I alt 25.339 mennesker ble drept i Mexico i fjor, viser offisielle tall. Allerede i november var drapsrekorden i landet knust. Dette gjorde året til det voldeligste siden statistikken begynte for 20 år siden.

 • Minst 32 lik funnet i massegraver

  Minst 32 døde er funnet i tre massegraver i delstaten Nayarit i Mexico. Nayarit grenser til delstaten Jalisco, der det brutale narkokartellet Jalisco Nueva Generacion har hovedsete. Ifølge tall fra myndighetene ble 117 meldt savnet i Nayarit i fjor.

 • Massegraver funnet i Mexico

  Minst 25 døde mennesker er funnet i tre massegraver gjemt i plantasjer i delstaten Nayarit i Mexico, melder lokale medier. Nayarit grenser til delstaten Jalisco, der narkokartellet Jalisco Nueva Generacion har hovedsete.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no