NRK Meny

Mexico

 • Ordfører drept i Mexico

  Ordfører Alejandro Chávez Zavala er den siste i rekken av politikere som blir drept for valget i Mexico. Han stilte til gjenvalg som ordfører i Taretan i delstaten Michoacan. Han er den 16. politiske kandidaten som drepes i forkant av valget 1. juli.

 • Krev ny etterforsking i Mexico

  Ein domstol krev ny etterforsking etter at 43 studentar blei bortført og truleg drepne i 2014, melder AFP. Domstolen meiner saka må bli overført til ein uavhengig kommisjon. Mexicanske styresmakter seier dei vil vurdere om dei vil etterkome kravet.

 • Journalist drept i Mexico

  En meksikansk journalist, som jobbet for dagsavisa Excelsior, ble funnet slått til døde i den nordlige byen Ciudad Victoria tirsdag, ifølge politiet. AFP skriver at Hector Gonzalez Antonio er den femte journalisten som er drept i landet i år.

 • Seks kvinner funnet drept i Mexico

  Seks kidnappede kvinner ble funnet drept langs en hovedvei nord i Mexico lørdag, ifølge myndighetene. Kvinnene ble kidnappet av væpnede menn inne i en matbedrift i delstaten Tamaulipas fredag. Myndighetene sier de vil etterforske drapene.

 • To europeiske syklister drept

  To europeiske syklister fra Polen og Tyskland som nylig ble funnet døde i Mexico, ble drept, trolig etter å ha blitt ranet, opplyser etterforskere. Tyske Holger Hagenbusch og polske Krzysztof Chmielewski ble nylig funnet døde nedenfor en klippe.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no