Hopp til innhold
Lesotho flagg

Lesotho

  • Tidligere førstedame arrestert

    Lesothos tidligere førstedame, Maseiah Thabame, ble arrestert på nytt i dag. Thabame er siktet for å ha drept den forrige konen til sin ektemann, tidligere president Thomas Thabane, ifølge Reuters.Hun ble også arrestert for dette i februar.

  • Ny statsminister i Lesotho

    Tidligere finansminister i Lesotho i Sør-Afrika, Moeketsi Majoro, innsettes som statsminister onsdag. Den tidligere statsministeren gikk av etter å ha blitt anklaget for å ha medvirket til drapet på sin kone, skriver nyhetsbyrået AFP.

  • Lesothos statsminister drapssiktet

    Statsminister Tomas Thabane i det lille afrikanske landet blir siktet for medvirkning til drapet på sin ekskone i 2017, melder nyhetsbyrået AFP. Lesothos førstedame, Maesaiah Thabane, er blant de andre som allerede er siktet i saken.

  • Førstedame i Lesotho drapssikta

    Førstedama i Lesotho, Maesaiah Thabane, er saman med åtte andre sikta for drapet på statsministeren si ekskone i 2017. Ho blei drepen to dagar før Thomas Thabane blei teken i ed som statsminister. Politiet seier dei har ei «sterk sak» mot førstedama.

  • Kjempediamant funnet i Lesotho

    En diamant på 910 karat er funnet i Lesotho. Diamanten er trolig den femte største av smykkekvalitet som er funnet noen gang. Diamanten ble gravd frem i en gruve i Letseng, og hevdes å være av eksepsjonell kvalitet.

    En diamant på 910 karat er funnet i Lesotho
    Foto: Ho / AFP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no