Hopp til innhold
Lys og blomster på stedet der en kvinne ble drept i Sarpsborg
Foto: Rahand Bazaz / NRK

Knivangrep i Sarpsborg

Oppsummert

Tre kvinner vart knivstukne i Sarpsborg natt til onsdag. Ei av kvinnene døydde seinare, medan ei anna er kritisk skadd. Den tredje er lettare skadd. Ein mann er varetektsfengsla, mistenkt for dei tre angrepa.

 • Tilsyn etter drap i Sarpsborg

  Fylkeslegen skal granske kommunens behandling av 31-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter at tre kvinner ble knivstukket i Sarpsborg 14. juli. Det melder Aftenposten. Kommunens helsetjeneste avsluttet behandlingen av han høsten 2019.

 • Frigir navnet på drepte

  Etter ønske fra avdødes familie, frigir politiet navnet på den drepte kvinnen i Sarpsborg. Det var Marianne Haugen som døde som følge av knivstikkingen. Den drapssiktede 31-åringen er varetektsfengslet.

 • Siktede ønsker varetektsfengsling

  Drapssiktet 31-åring i Sarpsborg ønsker å bli varetektsfengslet, opplyser forsvarer Marius Otterstad. Politiet ber om fengsling og det er blitt oppnevnt to sakkyndige for utføre en foreløpig rettspsykiatrisk vurdering grunnet siktedes helsetilstand.

 • Møter ikke til fengslingsmøte

  31-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter knivstikking av tre kvinner i Sarpsborg, møter ikke til fengslingsmøte torsdag. Siktedes advokat sier til NTB at det knyttes helsetilstanden hans og at mannen vedkjenner seg handlingene.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no