Mann i 40-årene siktet for å ha drept kvinne i Sandefjord
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Drap i Sandefjord

Oppsummert

En 45 år gammel mann er siktet for å ha drept 31 år gamle Thea Halvorsen Braavold i en leilighet nær Sandefjord sentrum 2. februar. De to var kjærester.

 • Drapssiktet varetektsfengslet

  Mannen som er siktet for drapet på kjæresten i Sandefjord, er varetektsfengslet i fire nye uker. Han har også fått brev og besøksforbud. 45-åringen ble pågrepet samme dag som kvinnen ble funnet død. Han har sittet varetektsfengslet siden 2. februar.

 • Drapssiktet møtte ikke

  45-åringen som er siktet for drapet på Thea Halvorsen Braavold i Sandefjord, var ikke til stede under fengslingsmøtet tirsdag morgen. 45-åringen skulle vært med på videolink, men møtte ikke. Han har vært varetektsfengslet siden 2. februar.

  F1sgDdrS5cA
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Flere beslag i drapssak

  Politiet har gjort beslagene etter at en 31 år gammel kvinne ble funnet død 2. februar i Sandefjord. Kjæresten hennes er siktet for drapet. Politiadvokat An Eline Rimstad Johansen bekrefter at enkelte av beslagene er sentrale bevis.

 • Drapssiktet kan ikke forklare seg

  Mannen er ikke i stand til å forklare seg for politiet i dag eller de nærmeste dagene, sier politiadvokat An Eline Rimstad Johansen. Han ble siktet for drapet på kjæresten sin i Sandefjord 2. februar, samme dag som hun ble funnet død.

 • Sandefjord-drapet: avbrøt avhør

  Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i Sandefjord 2. februar, ble forsøkt avhørt på fredag. Mannen og hans forsvarer valgte å avbryte avhøret siden den siktede ikke så seg i stand til å gjennomføre avhøret, skriver politiet i en pressemelding

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no