Mann i 40-årene siktet for å ha drept kvinne i Sandefjord
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Drap i Sandefjord

Oppsummert

En 45 år gammel mann er siktet for å ha drept 31 år gamle Thea Halvorsen Braavold i en leilighet nær Sandefjord sentrum 2. februar. De to var kjærester.

 • Drapssiktet skal ha tent på cella

  45-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar, er også siktet fra å satt fyr på fengselscella. Politiet mener mannen tente på materiell i cella. Han skal overføres til en institusjon der han skal undersøkes av psykiatere.

 • Drapssiktet vil ikke forklare seg

  I snart to måneder har politiet forsøkt å avhøre mannen som er siktet for å drept kjæresten sin i Sandefjord 2. februar. Nå overføres 45-åringen til en institusjon for å bli vurdert om han er tilregnelig.

 • Drapssiktet varetektsfengslet

  Mannen som er siktet for drapet på kjæresten i Sandefjord, er varetektsfengslet i fire nye uker. Han har også fått brev og besøksforbud. 45-åringen ble pågrepet samme dag som kvinnen ble funnet død. Han har sittet varetektsfengslet siden 2. februar.

 • Drapssiktet møtte ikke

  45-åringen som er siktet for drapet på Thea Halvorsen Braavold i Sandefjord, var ikke til stede under fengslingsmøtet tirsdag morgen. 45-åringen skulle vært med på videolink, men møtte ikke. Han har vært varetektsfengslet siden 2. februar.

  F1sgDdrS5cA
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Flere beslag i drapssak

  Politiet har gjort beslagene etter at en 31 år gammel kvinne ble funnet død 2. februar i Sandefjord. Kjæresten hennes er siktet for drapet. Politiadvokat An Eline Rimstad Johansen bekrefter at enkelte av beslagene er sentrale bevis.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no