Politi og brannvesen undersøker dødsbrann i Moelv
Foto: Ole Martin Sponberg / nrk

Dødsbrann i Moelv

Oppsummert

To personer ble funnet døde etter en brann i et næringsbygg i Moelv i Innlandet onsdag 30. september. Politiet tror det dreier seg om et drap og et selvmord. Kripos bistår i etterforskningen.

 • – Ble drept i Gjøvik

  Den ene mannen som ble funnet død etter brannen i Moelv, ble drept i en leilighet i Gjøvik. Han ble utsatt for stump vold, og deretter fraktet til Moelv, ifølge politiet. Både han og mannen de mener drepte ham, ble funnet omkommet i brannruinene.

 • Siktet etter brannen i Moelv

  En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap. – Etter en bred og grundig etterforskning i saken, er politiets hovedteori nå at vi står overfor et drap og et selvdrap, skriver de i en pressemelding.

 • En person sikta etter Moelv-brannen

  Politiet har tatt ut siktelse mot en av de to personene som ble funnet omkommet etter brannen i næringsbygget i Moelv 30. september.

  brann moelv
  Foto: Eilin Spolèn Juva / NRK
 • Vil fortsatt ha tips etter brann

  Politiet ønsker fortsatt tips i forbindelse med brannen på Moelv der to personer ble funnet døde, blant annet fra Gjøvik der de omkomne sist ble sett. Politiet har fått nærmere 100 tips, og omtaler flere som interessante. Kripos bistår fortsatt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no