Hopp til innhold
Brann i næringsbygg i Moelv 30 sept. 2020
Foto: Ole Ludvig Rosenborg / NTB

Dødsbrann i Moelv

Oppsummert

To personer ble funnet døde etter en brann i et næringsbygg i Moelv i Innlandet 30. september 2020. Politiet mener det dreier seg om et drap og et selvmord, og saken er henlagt.

 • Henlegger drapssak i Moelv

  Riksadvokaten har hendlagt saken der et næringsbygg i Moelv 30. september 2020, der to personer ble funnet døde. Avgjørelsen er endelig. Når det gjelder brannsaken, har politiet selv henlagt denne grunnet gjerningspersonens død.

  Brann Moelv
  Foto: Eilin Spolén Juva / NRK
 • Drapssaken i Moelv er henlagt

  I slutten av september i 2020 ble to menn funnet døde etter en brann i et næringsbygg i Moelv i Innlandet. Nå har politiet besluttet å henlegge drapssaken. – Etterforskninga viser at vi står overfor et drap og et selvdrap – at den siktede er gjerningspersonen, sier politiadvokat Nina Helmersen Østvold.

 • Moelvbrannen ferdig etterforsket

  Politiet er ferdig med å etterforske brannen og drapet som skjedde i Moelv i september i fjor. Saken blir nå oversendt statsadvokaten for videre vurdering. Mannen som er siktet, ble også funnet død i det nedbrente næringsbygget.

 • – Ble drept i Gjøvik

  Den ene mannen som ble funnet død etter brannen i Moelv, ble drept i en leilighet i Gjøvik. Han ble utsatt for stump vold, og deretter fraktet til Moelv, ifølge politiet. Både han og mannen de mener drepte ham, ble funnet omkommet i brannruinene.

 • Siktet etter brannen i Moelv

  En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap. – Etter en bred og grundig etterforskning i saken, er politiets hovedteori nå at vi står overfor et drap og et selvdrap, skriver de i en pressemelding.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no