Anne-Elisabeth Hagen
Foto: Politiet

Anne-Elisabeth Hagen savnet

Oppsummert

Milliardæren Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen som har vært savnet fra hjemmet i Lørenskog siden 31. oktober 2018. Tom Hagen nekter straffskyld.

 • Hagen-forsvarer anmelder politiet

  Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at han har bedt Spesialenheten om å etterforske politiet. Holden mener Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet.

 • Huset til Tom Hagen beslaglagt

  Politiet har tatt huset til drapssiktede Tom Hagen i beslag, skriver VG. Politiet har i tre måneder nektet Hagen å flytte hjem. Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, opplyser til avisen at det nå blir en ny runde i retten.

 • Huset til Tom Hagen beslaglagt

  Politiet vil opprettholde beslaget av Sloraveien 4 i minst 3 måneder til, skriver VG. Politiet mener at Tom Hagens bolig i Lørenskog er et viktig bevis i drapsetterforskningen. Hagens forsvarer protesterer mot at Hagen stenges ute fra huset sitt.

 • Politiet har kontroll

  Politiet har kontroll på føreren av en hvit Audi A3. I 17-tiden etterlyste de føreren av bilen fordi den hadde vært inne på eiendommen til Tom Hagen på Fjellhamar i Lørenskog kommune.

Lørenskog-saka: Mann sjekka ut av saka

Etterlyser nytt vitne i Lørenskog-saken

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no