Anne-Elisabeth Hagen
Foto: Politiet

Anne-Elisabeth Hagen savnet

Oppsummert

Milliardæren Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen som forsvant fra hjemmet i Lørenskog 31. oktober 2018. Tom Hagen nekter straffskyld.

 • Straffedømt avhørt i Lørenskog-sak

  En tidligere straffedømt kryptohandler har blitt avhørt i forbindelse med Lørenskog-forsvinningen. Mannen har fått status som vitne i saken, melder TV 2.

  Mandag var mannen inne til et mange timer langt avhør der politiet blant annet stilte spørsmål om kjøretøy han har disponert, reiser han har gjennomført til Russland og hva han gjorde på konkrete datoer forut for forsvinningen, ifølge nyhetskanalen.

 • Nye avhør i Lørenskog-saken

  Politiet har blitt tipset om navngitte personer og miljøer etter å ha delt flere opplysninger om kryptovalutasporet i Lørenskog-saken. De gjør nå nye avhør.

  Politiet har mottatt over 100 nye tips knyttet til kryptovaluta, opplyser politiet til TV 2.

  Tipsene kommer etter at politiet i mai gikk ut med opplysninger om at den eller de som står bak kidnappingen av Anne-Elisabeth Hagen i løpet av sommeren 2018 overførte et beløp i den relativt ukjente kryptovalutaen dash til en konto på kryptobørsen Huobi.

 • Politiet har tro på spor

  Politiet som jobber med Lørenskog-saken sier de har stor tro på å finne ut av kryptovaluta-sporet i saken. – Jeg vil være forsiktig med å si hva vi har funnet ut og hvordan vi har funnet det, men jeg kan si at vi jobber videre med de sporene vi har, og vi har fortsatt tro på at vi kan finne resultater ved å følge disse sporene, sier politiadvokat Richard Beck Pedersen til TV 2.

 • Nye tips i Lørenskog-forsvinningen

  Politiet sier de har fått en del tips etter at de ba publikum om hjelp i Lørenskog-saken. De mener det er få som hadde så avansert kryptokompetanse i 2018 kombinert med vilje til å bruke vold, og ber om tips rundt hvem som hadde kunnskap om krypto-valuta,

 • Mulig Hagen-funn var parykk

  Politiet i Øst politidistrikt fikk i går melding fra brannvesenet om at det var gjort funn av et uidentifisert materiale ved Langvannet i Lørenskog, like ved huset til savnede Anne-Elisabeth Hagen.

  Politiet undersøkte om det kunne ha sammenheng med forsvinningssaken. De har nå konstatert at det ikke dreier seg om hår fra et menneske, men en parykk.

  – Det er per nå ingen kjent knytning til Lørenskog-saken. Politiet er generelt fortsatt interessert i informasjon og tips fra publikum, og vi er derfor glade for at vi ble varslet om dette funnet i går. Vi har ingen ytterligere kommentarer, sier politiinspektør Gjermund Hanssen

  Langvannet i Lørenskog
  Foto: Sverre-Holm Nilsen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no