NRK Meny
Normal

Sandberg grillet om trafikk

Kravene om bedre vegstandard haglet mot Per Sandberg under tirsdagens nettmøte på NRK.  

Per Sandberg
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Les flere svar fra Per Sandberg her

Les flere svar fra Rita Ottervik her

Fremskrittspartiets Per Sandberg fikk mange spørsmål om veg, vegstandard og rushtidsavgift under tirsdagens nettmøte på nrk.no. 

"Få slutt på aksjespekulasjonene, hvem har forresten ansvaret for denne vanvittige forvaltning med Norges verdier? Bruk heller pengene på veger, firefelt Trondheim-Finnmark må påbegynnes øyeblikkelig, vil være noe for våre etterkommere som vil være varig."

Dette var kravet Jens fra Brønnøysund sendte til Per Sandberg under nettmøtet, men selv for Sandberg ble dette en vel storslått prosjekt. Han sa seg enig i at veiene bør bli bedre men skriver at firefelts til Finmark nok er litt vel drøyt.

Okstadbakkene

"Når kan jeg kjøre uten å måtte stå i kø fra toppen av Okstadbakken til jeg nesten er i rundkjøringen på Klett? Dette er skjedd flere ganger i sommer."

Bjørn fra Verdal

- Med dagens regime, sannsynligvis om 25-30 år. Med FrPs forslag til finansiering av infrastrukturen (veiene) forhåpentligvis i neste stortingsperiode, er svaret fra Sandberg. 

Nei til rushtidsavgift

Ordfører i Trondheim, Rita Ottervik, garanterer at det ikke blir innført rushtidsavgift i byen den neste valgperioden med henne i førersetet.

- Med meg i ordførerstolen blir det ikke rushtidsavgift i Trondheim de neste fire åra. Transportplanen ble vedtatt i juni og slo med et stort flertall dette. Vi vil istedet gå inn for positive virkemidler som raskere traseer for bussen, miljøgater, parkeringspolitikk som gjør det dyrt å arbeidsplassparkere i sentrumsområdene, gang og sykkelveier for å nevne noe, svarer Ottervik i nettmøtet.

Også Per Sandberg er klar i sin tale på spørsmål om rushtidsavgift.

- Rushtidsavgift eller veiprising er usosial og direkte umoralsk. Vi betaler allerede 50 milliarder i bilavgifter. Nå må staten betale sin egen infrastruktur, skriver Sandberg.

 

 

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger