Lokalavis om Tina-drapet: – Politiet har lydopptak som kan felle drapssiktede

Ifølge lokalavisen Lister24, sitter politiet på et lydopptak der en av de drapssiktede forteller om hva som skjedde med Tina Jørgensen.

Tina Jørgensen

LYDBÅND: Politiet skal ha sikret viktige bevis i Tina Jørgensen-saken.

Foto: NRK/Privat

36-åringen, som er en av fire siktede i saken, skal ha betrodd seg overfor bekjente i sommer, forteller politikilder til Lister24.

Stavanger Aftenblad skriver om det samme.

– Avgjørende

En av de bekjente skal i juni ha kontaktet Tina Jørgensens mor om opplysningene.

Over en måned senere, i månedsskiftet juli/august, gikk han til politiet med opplysningene. Samtalen med de bekjente skal altså være tatt opp på bånd og være avgjørende for pågripelsen av de nå siktede i forrige uke.

36-åringen, som ble pågrepet først av politiet, forteller i samtalen både om sin og de andre siktedes roller. Alle fire er siktet for drap eller medvirkning til drap.

Evaluerer etterforskningen

En av politiets hovedteorier skal være at Tina Jørgensen ble slått i hodet flere ganger med en stein av en eller flere av mennene som nå er siktet. Men drapsvåpenet kan være tapt.

Tina Jørgensen ble funnet drept 26. oktober 2000. Tinas kjæreste ble siktet for drapet, men deretter løslatt igjen. Politiet har varslet ekstern evaluering av etterforskningen som ble gjort.

SISTE NYTT

Siste meldinger