Dette skjedde i natt

Flere skal være skutt i kirke i USA, Farc-geriljaen i Colombia har sprengt landets nest største oljerørledning, og Mers-viruset krever stadig flere menneskeliv i Sør-Korea.

Dette skjedde i natt 1806 ny

Foto: Scanpix

Flere skal være skutt i kirke i USA

Politiet jakter på en ung mann som åpnet ild i en kirke i Charleston i Sør-Carolina. Flere personer skal være skutt, skriver NBC News og CNN. Ifølge lokalavisen The Post and Courier er minst åtte personer skutt og alvorlig såret, og politiet også ha bekreftet at det er en bombetrussel på stedet.

Ni drept i kirke i USA

Sabotasje mot Colombias nest største oljerørledning

Farc-geriljaen i Colombia har sabotert og sprengt landets nest største oljerørledning, det melder nyhetsbyrået Reuters. Oljen lekker ut i to elver, og det er omfattende skader. De siste ukene har den venstreorienterte geriljaen gjennomført en rekke angrep mot tankbiler, oljerørledninger og elektrisitetsnettet. Den 780 kilometer rørledningen har en kapasitet på opp mot 210.000 fat olje om dagen.

Sabotasje mot Colombias nest største oljerørledning

Colombia angrip FARC-geriljaen på ny

Flere døde av Mers-viruset

I Sør-Korea er tre nye mennesker omkommet etter å ha blitt smittet av luftveissykdommen Mers, det bekrefter landets helsemyndigheter. Hittil er 23 mennesker døde, og antallet som er smittet har steget til 165. Utbruddet i Sør-Korea er det største utenfor Saudi-Arabi.

– Mers-utbruddet viser hvor lett sykdommer spres

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger