Bortført mann kommet til rette

Mannen som torsdag morgen ble banket opp og lempet inn i bagasjerommet på en bil på Grønland i Oslo er kommet til rette.

Heimdalsgata

I Heimdalsgata på Grønland i Oslo ble en mannsperson brutalt slått ned av tre gjerningsmenn ved sjutiden torsdag morgen. Deretter ble han tvunget inn i bagasjerommet på en sort Mercedes.

Foto: Kirsti Haga Honningsøy

– Vi fikk melding klokken 14.30 i ettermiddag om at personen meldte seg på legevakta, sier vaktleder Kjell Pedersen på Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt til NRK.no.

Ifølge politiet dyttet tre personer en mannsperson inn i bagasjerommet på en sort Mercedes klokken 07.15 etter at et vitne hadde ringt politiet. Flere politipatruljer rykket ut til Heimdalsgata på Grønland der voldshendelsen fant sted.

Politiet etterforsker hendelsen og vil forsøke å avhøre mannen så snart det lar seg gjøre.

– Vi etterforske det som skjedde. Mannen er ikke avhørt, men vi håper å avhøre ham for å klargjøre om det har skjedd noe kriminelt, sier Pedersen.

Hørte skrik

Politiet vil ikke si mer av hensyn til etterforskningen,.

Vitner fortalte NRK om den dramatiske hendelsen torsdag morgen.

– Jeg hørte hysteriske skrik fra han som ble kidnappet. Jeg så at de slo ham ned og tvang ham inn i bagasjerommet, sa en nabo til NRK.no.

– Det var brutal vold. Jeg reagerte da jeg hørte høye rop. Jeg kikket ut av vinduet og så at to eller tre menn banket opp en mann, sa et annet vitne på stedet.

Forsøkte å stoppe gjerningsmennene

Et vitne som bor like ved stedet der mannen skal ha blitt bortført, sier at han ropte til gjerningsmennene i et forsøk på å stoppe dem.

Deretter skal gjerningsmennene ha lukket bagasjerommet og flyktet i en forrykende fart i en sort Mercedes.

Politiet var senere i kontakt med eieren av Mercedesen som skal ha forklart at han hadde lånt bort bilen, og hevdet at han ikke kjente til voldshendelsen.

SISTE NYTT

Siste meldinger