Hopp til innhold

– Ble slått ned, tvunget inn i bagasjerommet og bortført

En mann ble banket opp, tvunget inn i et bagasjerom, for deretter å ha blitt ført bort i en bil i Oslo torsdag morgen. Flere var vitner til den brutale hendelsen.

Heimdalsgata

Politiet søker etter en sort Mercedes, etter at en mann ble slått ned og bortført i Heimdalsgata torsdag morgen.

Foto: Kirsti Haga Honningsøy

Heimdalsgata

En politipatrulje søker etter bilen i Heimdalsgata.

Foto: Kirsti Haga Honningsøy

– Det var brutal vold. Jeg reagerte da jeg hørte høye rop. Jeg kikket ut av vinduet og så at to eller tre menn banket opp en mann, sier et vitne på stedet til NRK.no.

Ifølge politiet dyttet tre personer en mannsperson inn i bagasjerommet på en sort Mercedes. Politiet fikk melding klokken 07.15 etter at et vitne ringte inn. Flere politipatruljer rykket ut til Heimdalsgata på Grønland der voldshendelsen fant sted.

– Vi søker nå etter en sort Mercedes. Foreløpig har vi ingen formening om hvor bilen er, eller hva som er årsaken til denne hendelsen, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Finn Belle til NRK.no.

– Jeg hørte hysteriske skrik fra han som ble kidnappet. Jeg så at de slo ham ned og tvang ham inn i bagasjerommet, sier en nabo til NRK.no.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Forsøkte å stoppe gjerningsmennene

Et vitne som bor like ved stedet der mannen skal ha blitt bortført, ropte til gjerningsmennene i et forsøk på å stoppe dem.

Deretter skal gjerningsmennene ha lukket bagasjerommet og flyktet i en forrykende fart.

Politiet etterforsker nå saken. Flere vitner har forklart seg til politiet – noen skal ha sikret seg registreringsnummeret på bilen.

Bileier kjenning av politiet

– Vi er i kontakt med bileier som er en kjenning av politiet, opplyser operasjonsleder Finn Belle.

Bileieren har forklart til politiet at han lånte bort bilen, og hevder at han ikke kjenner til voldshendelsen som fant sted torsdag.

– Foreløpig kan det se ut som om dette dreier seg om et oppgjør i et kriminelt miljø, sier Belle.

Heimdalsgata

Like ved den grå bilen ble en mannsperson brutalt slått ned av tre gjerningsmenn. Deretter ble han tvunget inn i bagasjerommet på en sort Mercedes.

Foto: Kirsti Haga Honningsøy

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

AKTUELT NÅ