Stang ut og exit cupen

-Fremgang, mener Bodø/Glimt-treneren, tross smertelig cuptap for Ranheim på Aspmyra.

Bodø/Glimt-Ranheim

SISTE EKSTRA: Bodø/Glimt-treneren gjør en siste pep talk før siste ekstraomgang mot Ranheim - til ingen nytte.

Bodø/Glimt hadde spillet store deler av kampen, men avsluttet angrepene med påfallende usikkerhet og slurv.

Det var derfor fortjent at årets overraskelse i norsk klubbfotball, Ranheim IL, vant 2-1 på Aspmyra.

Det sto 0-0 ved pause, og første scoring, fem minutter ut i 2. omgang, kom som selvmål etter grov misforståelse i Glimt-forsvaret.

Stolpeskudd

Håvard Sakariassen utlignet etter 72 minutter, og 10 minutter senere hadde Bodø/Glimt et skudd i stolpen. Dermed 1-1 etter ordinær tid.

Ranheim spilte med stor sikkerhet i ekstraomgangene og satte fortjent inn 2-1 ved Kenneth Dokken.

Men Bodø/Glimt trykket godt på for utligning i sluttminuttet, og det siste som skjedde var at Glimt-spiss Thiago Martins headet ballen hardt i tverrliggeren og ned på strek, før Ranheim fikk avklart og dommeren blåse sluttsignalet.

Fremgang

Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen mener Glimt viste fremgang fra forrige kamp, og at laget etter spill og sjanser hadde fortjent å vinne denne kampen.

–Dette var skikkelig surt. Men nå må vi bare og jobbe knallhardt videre.