Grisetaklet Glimt-spiller: – Måtte få kjenne litt at de møtte Mosjøen på hjemmebane

Mosjøen IL klarte å holde Bodø/Glimt på avstand nesten hele første omgang, men kampen endte med tap.

Marcus & Martinus snakker med NRKs reporter på fotballbanen

GUTTEDRØM:– Det var en fantastisk opplevelse, sier Marcus Gunnarsen (til høyre)

Det gikk omtrent slik som man kunne forvente da Norges beste fotballag møtte tredjedivisjonslaget Mosjøen IL.

Artistene Marcus & Martinus spilte for hjemmelaget, og Marcus var med på kampen fra start.

Tvillingbror Martinus kom på banen som innbytter for Marcus etter 70 minutter.

Mosjøen IL sto imot Bodø/Glimt nesten hele førsteomgang, men så gikk det nedover.

Bodø/Glimt spiller mot Mosjøen på bortebane

GULE I ET HAV AV BLÅTT: Mange møtte opp for å se kampen mellom Mosjøen IL og Bodø/Glimt

– En guttedrøm som har gått i oppfyllelse.

Tre minutter før endt førsteomgang scorer Nino Zugelj kampens første mål, og snaue to minutter etter følger Albert Grønbæk på med nok et mål til Bodø/glimt.

Stillingen står 0–2 til Bodø/Glimt til pause.

74 minutter ut i kampen banker Nino Zugelj ballen inn i nettet nok en gang, og sørger for kampens siste mål.

Bodø/Glimt vinner 0–3 på Kippermoen gress.

Men selv om kampen endte med tap for kjendis-tvillingene, er de fornøyde med dagens kamp.

– Det var en fantastisk opplevelse. Det er jo en guttedrøm som har gått i oppfyllelse kan man si. Selv om man har fått gjort utrolig mye kult ellers i livet, sier Marcus Gunnarsen.

Marcus & Martinus ikledd fotballtrøye med jakke over. Svette etter dagens kamp mot Bodø/Glimt. Snølagte fjell bak fotballbanen.

Martinus er fornøyd med dagens oppmøte, det dårlige været til tross:– Perfekt fotballvær spør du meg, sier Marcus (til høyre)

– Selv om det var et 0–3 tap er jeg utrolig stolt over alle som spilte i dag, sier Marcus.

Også Martinus synes hjemmelaget la inn en god innsats på banen.

– De måtte få kjenne litt at de møtte Mosjøen på hjemmebane.

I det 77. minutt kom Martinus sent inn i en vill takling, og fikk gult kort av dommeren.

– Noe måtte man få, om det var assist, mål eller kort, sier Martinus.

Erfaringene fra kampen tar tredjedivisjonsspillerne med seg videre.

– De er tre divisjoner over oss. Du merker hvor mye raskere det går og hvor mye tøffere det er i duellene, sier Marcus.

Marcus og Martinus i Melodifestivalen

Ikke helt fornøyd

Selv med vinnende resultat er ikke Glimt-spiller Isak Helstad Amundsen helt fornøyd med kampen.

– Jeg synes vi slurver litt mye, bruker litt lang tid og ikke treffer helt på det vi skal. Da blir det ikke helt den kampen vi ønsker.

Likevel synes han det har vært fint å komme til Mosjøen på kamp.

– Synes det er veldig god stemning. Det er mye sjarm rundt de første cupkampene.

Fikk du ikke med deg kampen? Les referatet her.

Isak Helstad Amundsen

TREFFER IKKE HELT: Isak Helstad Amundsen synes det var god stemning på kampen, men er ikke helt fornøyd med Bodø/Glimts spill.