- Mer lettet enn glad

Det ble noen tårer i øyekroken for Aram Khalili da han endelig fikk skåret sitt første mål for Bodø/Glimt. Trykk på bildet og se video:

Video ARAM KHALILI OM KAMPEN

– Jeg prøvde å ikke vise det, men det var veldig spesielt å få skåret, sier Khalili til NRK.no

Spissen fikk endelig bidratt med ett mål da Bodø/Glimt vant med fire mål i cup-oppgjøret mot Sortland søndag ettermiddag.

Det synes Khalili var fantastisk.

– Jeg er jo spiss, og vi lever jo av å lage mål. Men nå var det såpass lenge siden jeg hadde skåret, at jeg følte mer lettelse enn glede. Det var uvanlig for meg selv, og jeg fikk noen tårer i øyekroken etter kampen, innrømmer den sympatiske spissen, som kom til Bodø i vinter fra Start.

Aram Khalili - Bodø/Glimt - Hamkam

ARAM KHALILI: Her i kampen mot Ham-Kam.

Foto: Sigurd Steinum / NRK

Presset glimt-lag

Det er ingen tvil om at det lå et sterkt press på de gulkledde bodøspillerne om å vinne mot Sortland forleden. Bodø/Glimt hadde ikke vunnet én eneste kamp i serien, og viste som i tidligere sesonger, at de sliter på bortebane.

Les også: Handlingslammet Bodø/Glimt

På Sortland hadde de håpet at cupbomba skulle smelle kveld når Bodø/Glimt gjestet Blåbyhallen . Men kampen ble avgjort noen minutter inn i andre runde da Glimt punkterte kampen med to mål på rappen.

– Da vi fikk to kjappe mål var kampen avgjort, sier Kåre Ingebrigtsen til NRK.no etter kampen.

Les også: Glimt vant med fire mål

Dette sa Ingebrigtsen, trykk på bilde for å se video:

Video Cupkamp på Sortland- Bodø/Glimt vant

Cupkamp på Sortland- Bodø/Glimt vant

Forsvarer Ingebrigtsen

Trener Kåre Ingebrigtsen har fått mye kritikk etter lagets svake sesongåpning, men Aram Khalili forsvarer den jobben Bodø/Glimts trener Kåre Ingebrigtsen har gjort så langt i år.

– Det blir helt feil å legge all skylden på Ingebrigtsen, sier Khalili. – Han er en fantastisk trener. Og vi gutta gjør alt vi kan.

Ingen må tro at vi går ut på banen og tar lett på det. Folk som vil være med og følge opp Glimt, må stille opp, er oppfordringen fra Khalili.

Les også: Glimt står fortsatt uten seier

Les også: Handlingslammet Bodø/Glimt