Glimt slo til med hjemmeseier

I dag møtte Bodø/Glimt Tromsdalen hjemme på Aspmyra.

Bodø/Glimt leverte en god omgang, og en dårlig omgang i kampen mot Tromsdalen. Likevel holdt det i til tre poeng, og det sørget også for at laget har kontakt med de andre i tetstriden i førstedivisjon.

Det var i medvinden i første omgang at Bodø/Glimt leverte varene, og det var i de første 45 minuttene at de satte inn begge målene som sørget for at de til slutt vant 2-0 over Tromsdalen.

Haukås dundret ballen i mål

Første mål kom etter 21 minutters spill. Glimt hadde hjørnespark som Trond Fredrik Ludvigsen slo inn i feltet. Inne i feltet ble det god gammeldags møljefotball, flere spillere fra Tromsdalen prøvde å klarere ballen mens Glimt-spillerne prøvde å få ballen mot mål. Det endte med at ballen rullet ut av mølja mot sekstenmeterstreken, og der sto Michael Haukås klar og dundret ballen i mål.

Langskudd fra Runar Berg

Etter at halvtimen var passert var det klart for 2-0 til Bodø/Glimt, atter en gang var det hjørnespark til Bodø/Glimt. Ludvigsen slår ballen inn, etter litt frem og tilbake inne i feltet så sparkes ballen ut til Runar Berg som ligger på cirka 30 meters hold.

Berg løfter høyrefoten og skyter ballen elegant over en litt forfjamset keeper i Tromsdalen målet som ikke forventer skudd. En klar kandidat til årets mål på Aspmyra, som bare et fåtall fikk med seg da det bare var 2147 tilskuere tilstede.

Svak andre omgang

Andre omgang ble et langt gjesp, Bodø/Glimt spilte mot vinden og var tydeligvis fornøyd med å ro i land 2-0 seieren.

– Vi burde laget flere mål, og vunnet mer, sier trener Kåre Ingebrigtsen. Han mener det var klasseforskjell på lagene i første omgang.

Runar Berg som med sitt 2-0 beviste at han til de grader fortsatt har krutt i fotballskoene, påpekte etter kampen at Bodø/Glimt fortsatt er med i opprykkskampen.