Hønefoss vant 3-2

I dag jaktet Bodø-Glimt på sin strake fjerde seier i Hønefoss. Det endte med seier til Hønefoss.

Bodø/Glimt - Bryne

FIKK TO MÅL: Bodø-Glimt fikk to mål, men seieren gikk til Hønefoss.

Det ble en målrik kamp i Hønefoss i dag.

Etter kun 6 minutter spilt tid gikk Hønefoss opp i ledelsen etter en heading fra Kevin Beugre.

Men etter 20 minutter får Bodø-Glimt straffe etter at Hønefosskeeperen feller Daniel Berntsen, som var på vei gjennom feltet. Jim Johansen tar straffen og setter ballen nede i venstre hjørne.

Det varer derimot ikke lenge før Beugre scorer for Hønefoss igjen. Like før pausen setter han sitt andre mål i denne kampen.

Video 1.div: Hønefoss - Bodø/ Glimt

Skuffet trener

Etter pause fortsetter det å gå hjemmelagets vei. Like etter pause får Thomas Rønning et gult kort for en felling. Frisparket fra Rune Bolseth blir så stusset videre og Kristjan Örn Sigurdsson setter ballen i mål.

Men Bodø-Glimt har ikke tenkt å gi opp kampen.

Etter 84 spilte minutt scorer Thomas Rønning, men deretter blir det ingen flere mål.

Når dommeren blåser av står det dermed 3-2 til hjemmelagets favør.

– Det er klart jeg er skuffet, men jeg synes likevel guttene spilte en bra kamp. Så må vi bare jobbe med at Hønefoss scorer to mål på dødball, sier Cato Hansen, konstituert trener for Bodø-Glimt.

Andre tap mot Hønefoss

Det er andre gang Bodø-Glimt gjester Hønefoss. Den ene kampen endte 0-0, mens Hønefoss vant 3-1 på andre forsøk.

Bodø/Glimt jubler for seieren mot Strømsgodset

TRE SEIRE PÅ RAPPEN: Bodø-Glimt har spilt godt de siste kampene.

Før sesongstart var både Bodø-Glimt og Hønefoss spådd til opprykk.

Selv om det ikke gikk veien i dag, har Glimt vært slagferdig de siste rundene. Det har gitt laget tre strake seiere, før dagens tap. Sist var mot Strømmen, da Bodø-Glimt dro hjem med en 1-2 seier. Se høydepunktene fra kampen mellom Strømmen og Bodø-Glimt her:

Strømmen - Bodø/Glimt

Før seieren mot Strømmen var det Bryne som tapte 0-3 mot nordlendingene. Her kan du se høydepunktene fra da Bodø-Glimt gjestet vestlandslaget: