Knepent overtidstap for Narvik

Narvik IK klarte ikke følge opp lørdagens storseier over Comet da lagene igjen møttes søndag.

Gjestene fra Halden tok ledelsen minuttet ut i andre periode og beholdt ledelsen til kun 30 sekunder gjensto av kampen.

Johan Martin Ceder utlignet i siste spilleminutt og sendte kampen ut i ekstraomganger.

Men kun 25 sekunder ut i tilleggstiden avgjorde Herman Kopperud for Comet og fastsatte stillingen til 2–1 for gjestene.

Narvik har fortsatt los på tabelltoppen i 1. divisjonen. Kun Nidaros er foran blåtrøyene på tabellen, med tre poeng mer og én kamp mindre spilt.

Comet ligger foreløpig på plassen bak Narvik, men har ni poeng opp med like mange kamper unnagjort.

De fire beste lagene i nest øverste divisjon skal spille kvalifisering om å rykke opp til det gjeveste selskap i norsk hockey.

Ishockeyspillere fra Navik og Comet kjemper om pucken på isen under et oppgjør i nord.