- Nästan tragisk att höra

Molde-trener Kjell Jonevret går til angrep på Rosenborg-supportere - og får svar på tiltale.

Kjell Jonevret

MFK-trener Kjell Jonevret liker ikke RBK-supporterenes språkbruk.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

- Vi ble litt overrasket over hvor mye de ga uttrykk for at de HATET Molde i stede for å heie på sine egne, sier Jonevret om inntrykket av Rosenborg-supporterne etter kampen på Lerkendal tidligere i vår.

- Jeg har hørt at de skal være så flinke, men i den kampen viste de en annen side.

Lillebrorkompleks

Kampen endte 2-2, men til tross for en spennende 90 minutter husker den svenske treneren aller best den aggressive stemningen rundt kampen.

Han mener det er Molde som burde lide av lillebrorkomplekset.

- Rosenborg har vært nummer en i Norge i mange år og Trondheim er en større by, sier Molde-treneren.

- Man kan av og til oppleve at man har litt komplekser og har vanskelig for å takle at andre har fremgang, men denne gangen kjentes tvert om.

Skrikende "pappor"

Søndag møter Molde Rosenborg hjemme på Aker stadion. Det er den forestående kampen som har fått Jonevret til å reflektere over den aggressive stemningen han mener Rosenborg-supporterne oppviste under sist kamp.

- Jeg syntes det er trist å se foreldre med barn kaste ting på bussen. Det er ikke bra at foreldre tar med seg barn på kamp når de oppfører seg slik, sier han.

Hør reporter Thomas Lerdal intervjue Kjell Jonevret, og RBK-supporternes svar på kritikken her: Jonevret til angrep på RBK

Det er i bloggen sin på MFK sine nettsider treneren har skrevet at "det var nästan tragisk att höra pappor med små barn på armen säga och skrika saker som jag inte törs skriva här".

Tar det som et kompliment

Molde-treneren understreker at han ikke synes dette er en stor sak, men at når en hel stadion er mer opptatt av å hetse motstanderen så tar "lille" Molde det som et kompliment.

- Tenk at "lilla vi" kan skape slike følelser, til og med litt redsel hos supporterne til en så stor klubb!

Er RBK-supporterne for drøye? Og er MFK-supporterene noe bedre? Diskuter her!