Hopp til innhold

Vivi Stenberg

Lyttegruppa i MGP 2014 består av musikkprodusent Marie Komissar, musiker Tarjei Strøm, 730-redaktør Gisle G. Stokland og Music Norway-direktør Kathrine Synnes Finnskog sammen med MGPs egen musikkansvarlig Vivi Stenberg.

MGP 2014: Vivi Stenberg

Vivi Stenberg er musikkansvarlig for Melodi Grand Prix. Hun overtok jobben etter Per Sundnes i 2012 og har jobbet med musikk og kulturformidling i en årrekke, blant annet i NRK-programmer som Nasjonalgalleriet, Lydverket, Rock City og Hitlåtens Historie.

Vivi har også jobbet som promosjef i Sony Music, og hun har tidligere vært med i den norske fagjuryen i MGP.

Med seg i årets lyttergruppe i MGP har hun valgt fire personer med forskjellig bakgrunn og innfallsvinkel til musikk: Marie Komissar som jobber med å få musikk ut på radio i P3, Tarjei Strøm som selv er musiker, Kathrine Synnes Finnskog som har vært manager i en årrekke og nå jobber med å synliggjøre norsk musikk i utlandet og mannen med en av Norges beste hit-neser; 730.no-redaktør Gisle Stokland.

Med hjelp fra lyttegruppa har Stenberg gjennomgått låtene som kom inn til MGP 2014, og har valgt ut de 15 bidragene som offentliggjøres i slutten av januar.

Se videopresentasjon av Vivi øverst i artikkelen.

SE VIDEO: Slik jobbet lyttegruppa

SE VIDEO: Bli kjent med alle medlemmene av lyttegruppa