NRK Meny
Normal

Tipp topp tre i ESC-finalen

WIEN (NRK): Har du en eksepsjonell god magefølelse eller forstår du deg på Europas musikksmak? Tipp hvem som ender på pallen i lørdagens finale og vinn masse MGP-stæsj.

Tipp topp tre

Sverige, Italia, Russland, Montenegro, Serbia og Norge er blant landene som kjemper om å vinne Eurovision Song Contest 2015.

Foto: EBU

Blir det storfavoritt Sverige som stikker av med seieren i Eurovision Song Contest (ESC) i år, skal det være underdogs som Russland og Beliga som henter det hjem eller har Norges Mørland & Debrah Scarlett sjansen til å klartre helt til topps.

Vi inviterer NRK.nos lesere til å gjette de tre øverste finaleplasseringene i årets Eurovision Song Contest.

Slik gjør du

I fjor lå Conchita et stykke nede på bettinglistene, men overbeviste hele Europa i finalen og vant. Bookmakerne har altså ikke rett bestandig. Følg heller din egen magefølelse!

Google Top Searches of 2014 List Conchita Wurst
Foto: Frank Augstein / Ap

Hvem tror du vinner? Og hvem må ta til takke med andre- og tredjeplass?

Send oss din topp tre, og bli med i kampen om flotte promopakker og masse lyd- og bildestoff om og med Mørland & Debrah Scarlett samt de andre ESC-artistene!

Merk mailen «Tipp topp tre» og send den til mgp@nrk.no.

Husk å legge ved navn og adresse, slik at vi vet hvor vi skal sende gaven om du skulle bli plukket ut som vinner. Du kan delta i konkurransen frem til stemmeavgivningen begynner under sendingen lørdag.

Lykke til!

Dette er startrekkefølgen på lørdag: