NRK Meny
Normal

The Hungry Hearts featuring Lisa Dillan

«Laika»

The Hungry Hearts feat. Lisa Dillan i MGP 2016

Hør smakebit av «Laika». The Hungry Hearts featuring Lisa Dillans bidrag i MGP 2016

Laster innhold, vennligst vent..

The Hungry Hearts er et performance band som ble etablert i 2006. Bandet har som å mål å formidle tanker, følelser, erfaringer og ulike perspektivet gjennom et surrealistisk audiovisuelt univers. Vi har med andre ord et spennende sceneshow i vente i Spektrum. Bandet består av syv kvinner; Kunstnerisk leder Tonje Gjevjon, billedkunstner Line Halvorsen, lege Mona Krager, keramiker Ellen Frøysaa, sykepleier Edith Roth Gjevjon, økonom Olga Niktina og sykepleier Henriette Høyskel.

The Hungry Hearts har bidratt i Norge og internasjonalt med musikk, kunst, og scenekunst. Flere av deres kortfilmer og musikkvideoer har vært å se på mer enn 50 filmfestivaler rundt om i verden.

I MGP har de fått god hjelp på vokal av jazzartist Lisa Dillan.
Lisa har medvirket på tolv CD-innspillinger, der fire av dem er under eget navn. Et av dem var kritikerroste "Love Me Tender - The Quite Quiet Way". Her fikk hun god hjelp fra musikere fra KORK i tillegg til syv av Elvis Presleys mest dedikerte musikere. Hun har i tillegg turnert i Kina, Japan, Russland, USA, Frankrike, Tyskland, Nederland, Spania og fem andre land i Europa. Et fint nettverk å ta med seg om man får gullbilletten til Stockholm i mai.

The Hungry Hearts featuring Lisa Dillan skal delta i MGP med låten «Laika», som er skrevet av motoren bak performancebandet, Tonje Gjevjon.

«Laika»
Tekst og melodi: Tonje Gjevjon

.

53
dager
11
timer
54
minutter
9
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold