Thaisalat

Camilla Plum begynner med dressingen. Hun har peanøttolje, fish sauce, epleeddik og limesaft i den store skålen hun serverer salaten i. Så fortsetter hun med chili, hvitløk, palmesukker og limeblader.

Foto: Egon Rix / DR

Thaisalat

En frisk thaisalat med frukt, grønnsaker og sterk smak fra Camilla Plum.

Slik gjør du

Bland dressingen. Ordne grønnsakene. Presentasjonen er en viktig del av salaten, så de skal strimles fint.

Skjær gulroten i tynne, flate, lange strimler. Skjær mangoen i terninger og stjernefrukten i skiver. Skjær vårløken i tynne skiver. Riv skallet av lime og press saften. Finhakk limebladene.

Bland salaten og la den trekke et par timer, smak til med fish sauce, eddik og sukker. Pynt med frisk koriander.

Tips

Flere oppskrifter: Camilla Plum med krydder og krutt

Kilde: Camilla Plum med krydder og krutt/DR