Simon Bakkejord

Simon fra Alta dukker ofte dypt inn i en Pondus-sstripe , og hvis han vinner duellen kan han kanskje få oppfylt drømmen om et dykkersertifikat?

Simon Bakkejord
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Denne sjarmerende Alta-gutten har rocken og fotballen til felles med Pondus. Fotball har han spilt i syv år, og gutten selv sier han spiller på verdens beste fotball-lag: 'Bossekopp Ungdomslag'.

Foruten dette synger han også i et ganske nyopprettet band med navn ”BUL-shit”.

Simons emne

Pondus

Norges beste tegneserie?

Foto: Ill.: Frode Øverli

Pondus er en av Norges mest kjente tegneserier, og er kun er slått i opplag av Donald Duck. Serien er laget av tegneren Frode Øverli. Pondus fikk sitt første blad i 2000, men eksisterte som avisstripe i flere år før det.

Simon møter Silje Høsøien fra Drammen til Pondus-duell!

Kulturstrøm

 • Få kvinnelege festivalartistar

  Kvinner utgjer berre ein femdel av artistane på festivalscenar, skriv Dagens Næringsliv. Bergenfest har rundt 55 artistar og band, der 25 % av desse har kvinner med ein framståande rolle i bandet. – Å stimulera til fleire kvinner i leiande posisjonar i bransjen og fleire kvinnelege låtskrivarar, er viktigare verkemiddel enn å telja talet på kvinner og menn på ein festivalscene, seier Frank Nes, dagleg leiar for Bergen live.

  Bergenfest 2018
  Foto: Bente Kristin Rundereim Kjøllesdal / NRK
 • Deilig drøy og dritmorsom

  «Rutete Ninja» (5) er rett og slett en fornøyelig fest av ballesparkende slapstick, grove vitser og en vond og spennende historie som treffer både hjertestrenger og lattermuskler, mener filmanmelder Sigurd VIk i sin anmeldelse.

  Rutete Ninja
  Foto: Nordisk Film Distribusjon
 • Nominert til pris

  Thea Hjelmeland er nominert til årets Bendiksenpris. Prisen er på 100.000 kroner og blir delt ut av GramArt, den største interesseorganisasjonen for artistar her til lands. Prisen blir delt ut den 29. august.

  Thea Hjelmeland
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix