Hopp til innhold

Nico & Vinz fortsatt på fjerdeplass

«Am I Wrong» beholder fjerdeplassen på Billboard-lista og er nå den mest spilte låten på amerikansk radio.

Nico & Vinz

Nico & Vinz beholder fjerdeplassen på Billboards Hot 100-liste for tredje uke på rad. De har også gått til topps på radiolisten.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

I sin tolvte uke på Hot 100-lista til Billboard beholder gruppa fjerdeplassen på, men bykser opp fra tredje- til førsteplass over de mest spilte låtene på amerikansk radio.

– Hva skal man si? Det er utrolig sterkt og vi er veldig fornøyd med å beholde fjerdeplassen og toppe radiolisten, sier duoens manager Amanuel Kidane til NRK.

Gjør promoarbeid i Europa

Nico & Vinz er den første norske gruppen som har vært inne på topp fem siden a-ha toppet listen i 1985.

«Am I Wrong» ligger på sjetteplass på iTunes sin nedlastingsliste, men falt utenfor topp ti på Billboards streamingliste, hvor den nå ligger på en ellevteplass. Musikkvideoen til låten har nå blitt sett over 30 millioner ganger på Youtube.

Etter flere tv-intervjuer i USA, gjør duoen nå promoteringsarbeid i Europa. I går befant de seg i Berlin hvor de fikk med seg Tysklands seier over Brasil i VM.

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Røynesdal ny direktør i Nasjonalmuseet

  Ingrid Røynesdal blir ny direktør i Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

  Røynesdal kommer fra jobben som administrerende direktør for Oslo-filharmonien, der hun har vært leder siden 2013.

 • Roger Waters etterforskes av tysk politi

  Artisten Roger Waters, som var med på å grunnlegge Pink Floyd, blir etterforsket av tysk politi etter at han brukte en nazilignende uniform på scenen i Berlin.

  Bilder i sosiale medier viser Waters iført en lang, svart frakk med røde armbånd på scenen under en konsert på Mercedes-Benz Arena forrige uke.

  – Vi etterforsker på grunn av mistanke om oppfordring til hatytringer fordi klærne som ble brukt på scenen kan brukes til å forherlige eller rettferdiggjøre nazistyret, og dermed kan forstyrre den offentlige orden, sier politiets talsperson Martin Halweg til AFP. (NTB)