NRK Meny
Normal

Ivar Noer

Ivar kan mye om Bruce Springsteen. Det mener kona hans også, og sendte ham rett til Kvitt eller dobbelt-duellen!

Ivar Noer
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Ivar Noer er 41 år gammel musikkinteressert mann, som jobber med økonomi. Han bor i Oslo med kone og to barn. Det var Ivars kone som mente at Kvitt eller dobbelt var programmet hvor han endelig kunne få anvendt denne kunnskapen til noe nyttig!

Ivar synes at Springsteen er en fantastisk liveartist, og har vært på mange av hans konserter, første gang på Ullevi i 1985. Favorittplata er ”Tunnel of Love”, og beste låt ”The River”.

Ivar er generelt glad i quiz, og han gleder seg til spørsmålene i duellen.

Bruce Springsteen i LTU Arena

Selveste Sjefen!

Foto: VOLKER HARTMANN / AFP

Ivars emne

Bruce Springsteen er en amerikansk rockeartist fra New Jersey. Han har holdt på siden midten av 70-tallet, og er fortsatt populær, også i Norge.

Bruce "the Boss" Springsteen har vunnet 18 grammypriser, og har solgt over 50 millioner album. Han har vunnet Oscar for tittelmelodien til filmen "Streets of Philadelphia", og han har blitt valgt inn i Rock’n Roll Hall of Fame.

Ivar møter Georg Benjamin Pedersen i Kvitt eller dobbelt-duellen.

Kulturstrøm

  • Jobbar mot neste års festival

    Om eitt døgn startar den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund. Og medan enkelte stressar for å rekke morgondagen, har ei gruppe unge fotografar fått eit oppdrag med ein heilt annan deadline. Dei skal nemleg jobbe mot ei utstilling i Finland til hausten og neste års Nordic Light. – Vi har samla nordiske fotografar som skal samarbeide og fotografere temaet «Heim», fortel Clare Gallagher. Sjå innslaget her:

  • Se NRKs dokumentar om Pushwagner

    I 2008 fikk Pushwagner mer enn ti henvendelser fra produsenter som ville lage dokumentar om kunstneren. Mannen som hadde mistet alt, og som ingen trodde ville kunne reise seg igjen. Men i 2008 skjer det ingen trodde var mulig, Pushwagner fikk sitt internasjonale gjennombrudd. NRK-regissør Kristin Rosenløw Eeg fulgte ham gjennom dette fantastiske året.