Ivar Noer

Ivar kan mye om Bruce Springsteen. Det mener kona hans også, og sendte ham rett til Kvitt eller dobbelt-duellen!

Ivar Noer
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Ivar Noer er 41 år gammel musikkinteressert mann, som jobber med økonomi. Han bor i Oslo med kone og to barn. Det var Ivars kone som mente at Kvitt eller dobbelt var programmet hvor han endelig kunne få anvendt denne kunnskapen til noe nyttig!

Ivar synes at Springsteen er en fantastisk liveartist, og har vært på mange av hans konserter, første gang på Ullevi i 1985. Favorittplata er ”Tunnel of Love”, og beste låt ”The River”.

Ivar er generelt glad i quiz, og han gleder seg til spørsmålene i duellen.

Bruce Springsteen i LTU Arena

Selveste Sjefen!

Foto: VOLKER HARTMANN / AFP

Ivars emne

Bruce Springsteen er en amerikansk rockeartist fra New Jersey. Han har holdt på siden midten av 70-tallet, og er fortsatt populær, også i Norge.

Bruce "the Boss" Springsteen har vunnet 18 grammypriser, og har solgt over 50 millioner album. Han har vunnet Oscar for tittelmelodien til filmen "Streets of Philadelphia", og han har blitt valgt inn i Rock’n Roll Hall of Fame.

Ivar møter Georg Benjamin Pedersen i Kvitt eller dobbelt-duellen.

Kulturstrøm

 • Sp vil ha Bøhler i NRK-råd

  Senterpartiet har innstilt tidligere Ap-topp Jan Bøhler som nytt medlem i Kringkastingsrådet, melder Aftenposten. Sp har innstilt tre kandidater: Tidligere statssekretær Morten Søberg og tidligere Karasjok-ordfører Anne Toril Eriksen Balto, i tillegg til Bøhler.

 • Josephine Baker i Pantheon

  Den fransk-amerikanske danseren og jazzsangeren Josephine Baker har fått plass i mausoleet i Pantheon i Paris, noe som er blant Frankrikes høyeste æresbevisninger. Baker var medlem av den franske motstandsbevegelsen under andre verdenskrig og er den første svarte kvinnen i Pantheon, melder Reuters.

  Frankrikes president Emmanuel Macron var til stede under seremonien.

  Josephine Baker får plass i mausoleet i Pantheon i Paris
  Foto: SARAH MEYSSONNIER / Reuters