NRK Meny
Normal

Georg Benjamin Pedersen

Georg er ubeskjedent klar for å vinne Springsteen-duellen og deretter gå helt til topps!

Georg Benjamin Pedersen
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Georg Benjamin Pedersen er en 42 år gammel lektor fra Vardø, og en stor fan av Bruce Springsteen.

Det var lillebroren som fikk ham interessert, og "Born in the USA" er favorittplata hans. Georg har vært på utallige konserter med Springsteen, siste gang nå i juli.

Foruten musikkinteressen liker han å se på fotball, aller helst Bodø/Glimt eller Tottenham.

Bruce Springsteen

Selveste Sjefen!

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Georgs emne

Bruce Springsteen er en rockeartist fra New Jersey. Han har holdt på siden midten av 70-tallet, og er fortsatt populær, også i Norge. Bruce "the Boss" Springsteen har vunnet 18 Grammy-priser, og har solgt over 50 millioner album. Han har vunnet Oscar for tittelmelodien til filmen "Streets of Philadelphia", og er blitt valgt inn i Rock’n Roll Hall of Fame.

Georg møter Ivar Noer til Kvitt eller dobbelt-duell.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller