Hopp til innhold

Ny sesong med KORK

Hurra for neste KORK-sesong! Som vanlig så variert som bare Norges mest allsidige orkester kan.

Bildecollage for KORKs sesong 1718

KORK i Store studio, KORK i Aulaen, KORK kammer, Klassisk vorspiel, Meloditimen, deLillos, Ane Brun, Amjad Ali Khan, David Cooper, Miguel Harth-Bedoya, Shana og Anders...Klassisk, samtid, indisk, rock, jazz, barn...Store studio, Universitetets aula, Sentralen, arenaer, festivaler, turneer...

Det var et forsøk på å gjengi sesongen på én pust, men for å finne ut mer, og hvordan akkurat du skal få oppleve mangfoldet i en KORK-sesong, kan du klikke på konsertkalenderen Dette er nok en sesong vi er stolte av!

Miguel Harth-Bedoya
Foto: Anna-Julia Granberg / Blunderbuss

Sjefdirigent Miguel Harth-Bedoya dirigerer oss gjennom hele sesongen på utvalgte konserter, blant annet i vår klassiske sesongåpning på Sentralen. Der spiller vi Beethovens Skjebnesymfoni, og dette blir sesongen hvor Miguel for første gang dirigerer oss i flere Beethoven-symfonier. Eroica-symfonien (9. november) avslutter en konsert hvor Miguel har bestemt seg for orkesteret virkelig skal vise hva de er gode for, med flere virtuose verk på programmet. Han fortsetter også sin jakt på norsk orkestermusikk og tar med seg rytmer og klanger fra det amerikanske kontinentet til det norske publikummet.

Anders H. Clausen og Shana Mathai
Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

Det går ikke an å skryte av alt, men vi er ekstra glade og stolte av at vi har et stort samarbeid med NRK Super denne høsten. Shana og Anders fra Barne-TV inviterer sammen med KORK til musikkfest i Store studio, selvfølgelig med direktesending til alle barn i Norge.

Husk at ALT KORK gjør blir medieinnhold for deg, slik at du kan oppleve musikken på nett, TV eller radio, enten direkte eller i opptak.

Vi avslutter denne sesongen på festival på Orknøyene, før vi tar sommerferie og lader opp til ny sesong. Vi gleder oss!