NRK Meny
Ulv skutt i Engerdal
Foto: Lars Gangås/Statens Naturoppsyn

Ulv i Hedmark og Oppland

 • Vil felle flere ulver

  Klima- og miljøverndepartementet har mottatt en søknad om å felle flere ulv innenfor ulvesona. I dag ble kvota på 16 fylt opp, men jegerne melder om at det fortsatt er ulver igjen innenfor Osdal- og Julussareviret.

 • Tre nye ulver er skutt

  Det er skutt tre nye ulver i dag, det bekrefter jaktlagsleder Sindre Undseth til NRK. Innenfor Osdalsreviret og Julussareviret er det nå skutt 15 ulver av den totalte kvota på 16, opplyser Ståle Sørensen hos Fylkesmannen i Hedmark.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ingen skadet trafikkulykke Valdres

  Ingen kom til skade da tre kjøretøy var involvert i et trafikkuhell på E16 i Nord- Aurdal i ettermiddag. Vegen er nå ryddet og åpen for trafikk.

 • Trafikkulykke mellom Rena og Osen

  Åtte personer i tre biler er involvert i en trafikkulykke på Fylkesveg 215 mellom Rena og Osen . Nødetatene er på stedet, men skadeomfanget er foreløpig ukjent. I følge bilister er det lange køer på stedet.

 • Drapssiktet fortsatt hos helsevesenet

  Kvinnen som er siktet for drapsforsøk i Kongsvinger er fortsatt hos helsevesenet, skriver Glåmdalen. Det er to uker siden en Kongsvinger-kvinne uten forvarsel ble lagt i bakken og påført flere knivstikk på overkroppen. Politiet venter svar på prøver.