NRK Meny
Normal

«Lilyhammer» trenger noen som tør å vise rumpa si på tv

Har du motorsykkellappen, er villig til å vise rumpa di på tv og ligner på Roy eller Arne i «Lilyhammer»? Da kan du være personen som produksjonsselskapet trenger som stand-in i sesong 3 av den populære tv-serien.

Lilyhammer 2

Deler av Lilyhammer-gjengen på en gåtur i Lillehammer. Fra venstre Trond Fausa Aurvåg (Torgeir Lien), Tommy Karlsen Sandum (Arne), Steven van Zandt (Frank Tagliano) og Robert Skjærstad (Roy).

Foto: Rubicon, NRK

Sesong to av tv-serien «Lilyhammer» er over, og produksjonsselskapet Rubicon TV er godt i gang med planleggingen av sesong tre.

Tv-serien om mafiabossen Frank Tagliano, som kommer fra New York til Lillehammer, har blitt svært populær.

Må vise rumpa og ha motorsykkellappen

Tagliano spilles av Steven van Zandt, mens i noen av de andre rollene finner vi blant andre Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Tommy Karlsen Sandum, Fridtjov Såheim og Marian Saastad Ottesen.

Video Trailer for filmen Lilyhammer

Ligner du på Frank Tagliano? Da kan kanskje du bli stand-in for mafiabossen.

Foto: Nyhetsspiller

Nå trenger Rubicon person som ligner noen av skuespillerne.

– Vi trenger stand-in for karakterene Frank Tagliano, Arne og Roy i scener der skuespillerne kanskje ikke kan være med på. Vi trenger også en blond jente som er cirka 175–178 cm høy, forteller statistansvarlig Nicoline Helgø.

Hun oppfordrer folk til å melde seg inn via Facebook, hvis de ligner en av de nevnte skuespillerne og bor i nærheten av Lillehammer.

Det er ulike oppgaver som venter en stand-in, forteller Helgø.

– Skal du være stand-in for Roy (Robert Skjærstad) eller Arne (Tommy Karlsen Sandum) så må du ha motorsykkel-lappen, og være villig til å vise rumpa di på tv, sier Helgø og legger til.

– Og siden Frank Tagliano har parykk så må du kunne bruke parykk hvis skal være stand-in for han.

Trenger statister til fest

Emma Kihle Stavseth

Emma Kihle Stavseth var statist i sesong to. Da kappkjørte hun med reinsdyr.

Foto: Hanne Stine Kind / NRK

Produksjonsselskapet har allerede benyttet seg flittig av Lillehammers innbyggere, som villig har stilt opp som statister i serien. Det trenger Rubicon TV også denne gangen. Blant annet når de kommer til Lillehammer i midten av januar for å filme.

– Da skal vi filme utenfor Flamingo, og trenger diverse statister som skal være med på fest. Vi skal også filme forskjellige steder i byen, og trenger også statister her. Vi har hele veien fått veldig god mottakelse fra Lillehammers innbyggere, og håper å få stor respons også denne gangen.

Den største utfordringen akkurat nå er om det kommer snø i byen før innspillingen starter.

– Vi er veldig spente på akkurat det. Vi begynner innspillingen i Oslo, og er her det jo ingen snø. Vi satser på snø i Lillehammer når vi kommer dit, men vi har våre måter å fikse det på hvis det ikke er snø, sier Helgø.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND