NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Sandbeck-pris til Levi Henriksen

  Forfatter Levi Henriksen tildeles Vidar Sandbecks kulturpris for 2018. Juryen skriver i en pressemelding at de ser klare likhetstrekk mellom Henriksens og Sandbecks virke. Henriksen mottar prisen i forbindelse med Sandbeck-dagene 5. juni.

  Levi Henriksen
  Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK
 • Hus brenner i Røn

  Det brenner i et hus i Tyinvegen i Røn i Vestre Slidre. Nødetatene er på stedet. Huset er overtent. Det var ingen i huset da det begynte å brenne. Slokkingsarbeid pågår.

 • Har mistet trua på jordbruksoppgjør

  Årets jordbruksoppgjør vil trolig øke avstanden mellom bønder og andre grupper ytterligere. Ståle Støen i Småbrukarlaget i Hedmark mener Stortinget må ta et større ansvar for bøndenes inntekter. Han har ikke lenger tro på nåværende oppgjørsform.

  Ståle Støen
  Foto: Ivar Arne Nordrum / NRK

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.
Regjeringens tømmerutvalg tok i 1947 initiativ til å sette inn motorsag i hogsten. Sagene ble demonstrert under kursingen av motorsagførerne som her på Flisa.