NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Streik i NRK

  Det er streik i NRK fra kl. 13.01 tirsdag 15. mai. I NRK Hedmark og Oppland er 42 medlemmer i Norsk Journalistlag tatt ut i streik. Det vil ramme vårt tilbud på radio, TV og nett så lenge streiken varer.

 • Bot for ulovlig arbeideidskraft

  Ei kvinne fra Valdres må betale 15 000 kroner i bot for ulovlig bruk av arbeidskraft. Ifølge dommen fra Valdres tingrett skal hun skal ha brukt en person uten arbeidstillatelse. Kvinnen erkjente ikke straffskyld da saken var i retten.

 • Maren får hoppe langt


  Endelig får Maren Lundby og de andre hoppjentene lov til å hoppe langt.Det internasjonale skiforbundet (FIS) ,har fjernet den kjønnsdiskriminerende regelen om at kvinner ikke får hoppe lenger enn 118 meter.Det melder Dagbladet.

  Maren Lundby
  Foto: Helle Fjelldalen
 • Dømt til fengsel i Valdressaken

  En 46 år gammel kvinne er dømt til 3 års fengsel i den såkalte Valdressaken. Det opplyser kvinnens forsvarer til VG.no. Kvinnen var tiltalt for grov mishandling og omsorgssvikt av sin 13 år gamle datter Angelica som ble funnet død av avmagring på en hytte på Beitostølen nyttårsaften 2015. Kvinnen har hele tiden nektet straffskyld.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.
Regjeringens tømmerutvalg tok i 1947 initiativ til å sette inn motorsag i hogsten. Sagene ble demonstrert under kursingen av motorsagførerne som her på Flisa.