Januarstorm i Finnmark
Foto: Torgeir Varsi / NRK

Vær og trafikk i Finnmark

Oppsummert

Få siste nytt om vær og trafikk i Finnmark her.

 • Steinras stenger vei på Sørøya

  Fylkesvei 882 på Sørøya er stengt. Veien ved Flågan har blitt stengt på grunn av et steinras. Ny vurdering av veien blir gjort klokken 12, melder Statens vegvesen. Steinraset betyr også at sommeravslutningen til Hasvik ILs turngruppe blir avlyst i dag.

 • Veiarbeid i Tanadalen

  Politiet opplyser at det er veiarbeid som kan komme brått på for veifarende på E6 i Tanadalen. Det pågår for tiden veivedlikehold fra Karasjok mot Tana bru. Maskinen som rydder veikantene befinner seg for tiden i Valjok.

 • Stenger vei i Båtsfjord

  På grunn av dårlig vær og store snømengder er veien til Syltefjord i Båtsfjord kommune midlertidig stengt. Kommunen melder på sin nettside at denne veien ikke blir brøytet, og den åpner igjen når snøen har tint igjen.

 • Advarer mot å skifte dekk

  Politiet advarer befolkningen i Finnmark mot å skifte fra vinter- til sommerdekk. Det er meldt kuldegrader de neste dagene. Vanligvis er det krav om dekkskifte innen 15. mai, men politiet viser til at det skal kjøres etter forholdene.

Se siste Nordnytt 18:50
Det blåser friskt i Finnmark. Mange fly og båtanløp er stengt, og flere bygder er isolert på grunn av stengte veier. Det stopper likevel ikke alle.
Flere bygder og byer er isolert på grunn av stengte veier og har været har skapt store problemer for trafikken.
Se Nordnytt 20:55