NRK Meny
Normal

Mer enn nok voldstilfeller i fylket

Finnmarkspolitiet har måtte hanskes med en rekke voldstilfeller i og ved utelivet i natt. I to ulike tilfeller gikk det hardt utover nesene til personer som ble voldsofre i utelivet.

Tips NRK Finnmark her

En mann i 40-årene skal i ettiden i natt ha blitt «klabbet til» ved et utested i Alta, slik politiet beskriver det.

Mannen fikk sannsynligvis nesen sin brukket som følge av episoden. Han ble derfor kjørt til legevakten i etterkant.

Politiet kjenner ikke gjerningsmannen, men har opprettet sak. Et vitne er blitt avhørt.

I en annen episode, noe tidligere, bortviste altapolitiet en vanskelig gjest fra et utsted. Han etterkom politiets pålegg.

Taxikø-bråk og mer utelivsvold

Også i Hammerfest gikk det hardt utover nesen til en utelivsbesøkende. En mann i 40-årene ble slått i taxikøen i tretiden i natt.

Politiet beskriver dette som et «ukjent hendelsesforløp». Politiet melder at voldsofferet dro hjem i etterkant av episoden, men vurderer å anmelde voldstilfellet han ble utsatt for.

Laster Twitter-innhold

Rett før klokken fire i natt fikk båtsfjordpolitiet melding om slåssing utenfor et utestedet. Da politiet ankom stedet var bråket opphørt, men tilstedeværende vurderer å anmelde episoden i etterkant.

I Kjøllefjord fikk politiet så sent som klokken halvsju på morgenen melding om slåssing i en privatbolig. Politiet rykket ut og etterforsker saken i etterkant.

I Kirkenes ble det meldt om en person hadde begått skadeverk på et av byens spisesteder.

Vedkommende som skal ha stått bak dette, var imidlertid forduftet ved politiets ankomst. Politiet skal likevel ha fått personopplysninger om vedkommende fra vitner.

Funnet i snøen

Ved to tilfeller melder Østfinnmark politidistrikt om personer som politiet beskrev som «overstadig beruset».

I halvseks-tiden kjørte båtsfjordpolitiet en person som skal ha blitt funnet i snøen. Politiet skysset vedkommende hjem til sin egen bolig.

Senere, rett før klokken seks, ble politiet orientert av en overstadig beruset person i Vardø. Her var det derimot en taxisjåfør som hjalp vedkommende hjem.