Hopp til innhold

Her tar Thomas Seltzer fleinsopp

Trygdekontoret-programlederen tester selv ut fleinsoppens påstått positive effekt i ukas program. – En oppdagelsesferd, ikke et debattinnlegg, sier prosjektleder for programmet.

– På mange av områdende hvor jeg var den besteborgerlige, har jeg endret oppfatning, sier FrP-grunnlegger Carl I. Hagen i torsdagens Trygdekontoret.

Carl I. Hagen beklager abort-standpunkt etter 40 år

– På mange av områdene hvor jeg var den besteborgerlige, har jeg endret oppfatning, sier FrP-grunnlegger Carl I. Hagen i torsdagens Trygdekontoret.

Familien Kåss Furuseth snakker om å miste noen i selvmord

Familien mistet mor og bror i selvmord

– Vi har valgt å være åpne, men det er ikke alle som er så heldige at de kan snakke om ting. I et rørende møte i kveldens «Trygdekontoret» snakker familien Kåss Furuseth om det å miste noen til selvmord.

Sesongpremiere på Trygdekontoret, hvor sendingen er viet til terror. Morten Storm forteller sin utrolige historie om hvordan han gikk fra Bandios-medlem til al-Qaida-kriger til dobbeltagent for vestlig etteretning.

– Jihad er en «fast track» til paradiset

På jakt etter en mening med livet ble Morten Storm jihadist for al-Qaida. Skuffelsen over ikke å få delta i hellig krig gjorde at han i stedet endte som dobbeltagent.

Pål Enger på Trygdekontoret

Enger-innrømmelser ga seerrekord

Gårsdagens «Trygdekontoret» om kriminalitet samlet 433 000 seere foran skjermen. Det er ny seerrekord for programmet.

Trygdekontorets rus-spessial. VB der Øystein Meier Johannessen tester fleinsopp.

Trygdekontoret viser fleinsopp-tripp

Tirsdagens episode av Trygdekontoret viser en kommunepolitiker fra Nordland som «tripper» på fleinsopp.