Hopp til innhold
NRK-reporter Nicolay Ramm er nysgjerrig på det norske nivået på sprint. Derfor utfordrer han alt fra norgeseliten til 13-åringer på 100-meter.

Er du raskere enn en 7.-klassing?

NRK-reporter Nicolay Ramm (26) utfordret noen av Norges raskeste tenåringer på 100-meter. Se den lynhurtige reportasjen!

NRK-reporter Nicolay Ramm har fått tak i Tour de France-dietten (8.290 kalorier) og gjør sitt ytterste for å spise alt sammen på en gang.

Spyr av Tour de France-dietten

Tour de France-rytterne spiser så mye at det er til å spy av. Se (småkvalm) reportasje!

I nettserien "Helt Ramm - gi litt Falun" får du se ski-VM i Falun fra en helt annen side enn i TV-sendingene. Nicolay André Ramm og hans sidekick gjør stuntene ingen andre tør å gjøre og tar deg gjennom snakkisene fra hver eneste VM-dag i Falun.

Helt Ramm episode 5: Om å gjøre å komme på TV!

Ramm og Bryntesson gjør sitt ytterste for å komme med i NRKs TV-sending fra Falun. Se episode 5 av «Gi Litt Falun!»

Ramm og Jessica Diggins

Helt Ramm episode 3: Dubstep og verdens vakreste skiløper

FALUN (NRK): Dubstep-joik med kombinert-gutta, verdens vakreste langrennsløper og amerikanere om Petter Northug. Se Helt Ramm Gi litt Falun i klippet under!

Se vår reporter Nicolay Ramm sette utfor bob-banen i 100 km/t - med hodet først!

Verdens villeste aketur

Hodet først. 100 kilometer i timen. Is på alle kanter. Likevel: skeleton er nokså ufarlig – når du først tør å slenge deg på kjelken.

Hvordan er egentlig livet til skismørerne når de er på et mesterskap? NRKs reporter Nicolay Andre Ramm har fulgt skismørerne en hel dag for å gi deg svaret. Foto: Yasmin Sunde Hoel

På innsiden av den norske smørebussen

BEITOSTØLEN (NRK.no): I kulissene bak våre fremste langrennsløpere står tolv menn med klister på fingrene. Og de elsker det de gjør.

Ramm og Northug i Val Senales

Det e´ så lett!

BLOGG: Selv middels godt trente skiløpere som meg kan suse forbi Petter Northug og co. på høydesamling i Val Senales.