Hopp til innhold
Verdens verste menneske

Rekordbesøk for norske kinoar i oktober

Folk strøymer tilbake til dei norske kinosalane.

Bølgen

Sett opp ekstraframsyningar av Bølgen

Katastrofefilmen Bølgen fører til utselde kinoframsyningar over heile fylket. – Vi måtte kutte i andre filmar for å sette den opp ekstra, seier kinosjefen i Ålesund.

Sol sommer

Solen danker ut den mørke kinosalen

I Møre og Romsdal har folket denne sommeren valgt sol, sommer, festivaler og turer i skog, fjell og mark fremfor å sitte i en mørk kinosal.

Løvenvold Kino

Nå er kinoen privateid - her er endringene

Norsk Kinodrift AS varsler flere investeringer i ålesundskinoene, etter at Oslo-firmaet tok over driften fra og med første nyttårsdag 2014.

Slett ikkje alle familiar har råd til å la barna delta i fritidsaktivitetar. Opplevingskortet gir barn frå familiar med dårleg råd gratis inngang. Femten kommunar i Møre og Romsdal er no med på ordninga.

Opplevingskort populært i fylket

Slett ikkje alle familiar har råd til å la barna delta i fritidsaktivitetar. Opplevingskortet gir barn frå familiar med dårleg råd gratis inngang.

Besnik Zogaj

Ålesund har fått internasjonal filmfestival

I dag åpner West Nordic International Film Festival i Ålesund. Flere titalls filmer skal vises, og det er ventet prominente gjester.

Fleire går på kino

Både i Ålesund og Kristiansund blei det sett besøksrekordar i kinoane i fjor. I Kristiansund var auken på over 11 % og endte med over 60 000 besøkande.

Jo Nesbø

Hodestups over "Hodejegerne"

De britiske storavisene gir svært god kritikk av filmen "Hodejegerne" basert på romanen til Jo Nesbø. Filmen hadde premiere på 80 britiske kinoer i går, og kritikeren til Daily Mirror kaller filmen en stram, spennende og super film fra Norge.

Kristin Tørrissen

Vil privatisere ålesundskinoene

Kinoene i Ålesund kan bli privatisert. Mot 15 stemmer vedtok bystyret i går kveld å åpne for private aktører.