Created by InfoDispatcher

Lyst til å besøke Jarlsberg hovedgård?

Her kan du oppleve store deler av de tre etasjene i hovedbygningen.

Created by InfoDispatcher

– Ikke et tap at grevskapet ble avskaffet

I nettserien «I grevens tid» er vi nå kommet frem til etterkommerne av Herman Wedel Jarlsberg. Tipp-tipp-tipp oldebarnet Nicolaus Wedel Jarlsberg mener det slett ikke var noe tap at adelen i Norge ble avskaffet. Grev Herman Wedel Jarlsberg var med på å avskaffe adelen ved lov i 1821.

Dybdeintervjuer av Nicolaus Wedel Jarlsberg, tipp-tipp-tipp oldebarn av Herman Wedel Jarlsberg. Dette er intervju del 2 av 3.

Jarlsberg var en ruin da Herman overtok

I nettserien «I grevens tid» er vi nå kommet frem til etterkommerne av Herman Wedel Jarlsberg. Tipp-tipp-tipp oldebarnet, Nicolaus Wedel Jarlsberg forteller at Jarlsberg hovedgård var en ruin da Herman Wedel Jarlsberg arvet gården etter sin far i 1811.

En serie av intervjuer med stamhusbesitter Nicolaus Wedel Jarlsberg. Etterkommer av Herman Wedel Jarlsberg. Dette er intervju 1 i en serie av 3.

En mediesky stamhusbesitter

Nicolaus Wedel Jarlsberg bærer arven fra sine forfedre som preget norsk historie.

Siste del av historien om Herman Wedel Jarlsberg. Karsten Alnæs forteller fra Jarlsberg hovedgård i Tønsberg.

Dannet ny regjering høsten 1814

Historiker og forfatter Karsten Alnæs er på Jarlsberg hovedgård utenfor Tønsberg. Her forteller han historien om den verdensvante greven Herman Wedel Jarlsberg. I siste del av historien forteller Alnæs om riksforsamlingen på Eidsvoll i 1814 og tiden etter.

Karsten Alnæs forteller over tre episoder historien om Herman Wedel Jarlsberg. Opptakene er gjort på Jarlsberg hovedgård i Tønsberg.

Smuglet korn med livet som innsats

Historiker og forfatter Karsten Alnæs er på Jarlsberg hovedgård utenfor Tønsberg. Her forteller han historien om den verdensvante greven Herman Wedel Jarlsberg (1779–1840).

Karsten Alnæs forteller over tre episoder historien om Herman Wedel Jarlsberg. Opptakene er gjort på Jarlsberg hovedgård i Tønsberg.

Greven måtte rømme fra voldelig far

Historiker og forfatter Karsten Alnæs er på Jarlsberg hovedgård utenfor Tønsberg. Her forteller han historien om den verdensvante greven Herman Wedel Jarlsberg (1779–1840) som hadde en turbulent oppvekst.

Bli med inn i gravkrypten der norges første statsminister ligger

Bli med inn i gravkrypten på Jarlsberg hovedgård

Her ligger Norges første statsminister.