I dag gjester han Trondheim og det nye hotellet på Lerkendal der han skal lage mat for mange hundre mennesker.
– Forberedelsene før kveldens middag har vært enorme. 600 gjester, fem retter og 48 kokker.
Han forteller at det tar lang tid å planlegge en så stor middag.
– Jeg har planlagt menyen i seks måneder. Jeg gjør bare en slik middag en gang i året, og denne gangen ble det Norge.
Skryter av norsk mat
Mesterkokken sier kveldens forberedelser blir enklere når den norske maten er så god.
– De lokale produsentene lager god mat. Nydelig laks, kamskjell og torsk. Jeg har også smakt på fantastisk lam, sier mesterkokken til NRK.
I dag har han også hatt muligheten til å smake på maten til noen av de lokale produsentene i Trøndelag.
– Mange av produktene er sendt til de beste restaurantene i London. Det er en drøm for meg å lage mat her, for råvarene er fantastiske!
Før kveldens middag innrømmer kokken at også han kan få nerver.
– Jeg blir nervøs når noe går galt, men det er en min jobb å sørge for at det ikke skjer. Om jeg lager mat her i Trondheim eller på Oscar-utdelingen i Los Angeles, så blir jeg nervøs. Men jeg er god til å ikke vise det.