Hopp til innhold

Langrennslandslaget med Northug-glipp på Twitter

Det ble femdobbelt norsk på dagens jaktstart, men ingen av disse var Petter Northug. Dette var langrennslandslaget fornøyd med, ifølge deres egen twitterkonto.

Petter Northug

Petter Northug var langt unna teten på søndagens jaktstart. Dette var langrennslandslagets twitterkonto kjapt ute med å poengtere.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Åge Skinstad

Langrennssjef Åge Skinstad mener Twitter-meldingen var langt over grensen.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

«Kan de som i høst sa herrelandslaget ikke er noe uten en viss kar, rekke opp hånden/ta seg en bolle/ . FOR ET LAG! #skinorge #langrenn»

Dette sto i meldingen til langrennslandslaget på Twitter. Meldingen har de nå slettet.

Langrennssjef Åge Skinstad beklager meldingen som kom ut.

– Det er en 100 prosent håpløs handling. Han prøvde å være morsom, men mislyktes totalt. Han har fått klar beskjed, sier Skinstad om meldingen til NRK.

– Har dere beklaget til Petter?

– Jeg har snakket med Petters folk, svarer Skinstad og legger til:

– Dette er en person som vi har leid inn. Han gikk langt over grensen.

– Prøvde å hedre laginnsatsen

Det var VG som var ute med saken først. Skinstad fortalte til VG at han som styrer kontoen til landslaget forsøkte å hedre laginnsatsen.

Han som skrev den prøvde å hedre laginnsatsen. Det er en person som jobber litt for oss. Han følger med på tv-sendingene. Det ble klønete. Det er nå slettet. Og den ble slettet før noen rakk å reagere på den. Men intensjonen her var ikke dårlig, sier Skinstad til VG.

Forholdet mellom landslaget og Petter Northug har ikke vært en dans på roser, og dette gjør ikke akkurat forholdet bedre.

Det var overhodet ikke meningen å ramme Petter. Petter er en supermann som er tilbake i laget, fortsetter Skinstad til VG.

Petter Northugs manager, Are Langås, ønsker ikke å kommentere Twitter-meldingen og skriver følgende i en SMS til NRK:

– Saken er ute av verden.

Hyllet lagkompisene

Etter søndagens jaktstart var det en helt annen tone fra Petter Northug mot resten av landslaget. Northug uttrykte at han er veldig imponert over det arbeidet som landslaget har gjort, både på kvinne- og herresiden før årets sesong.

– Det er fantastisk laginnsats. Martin (Johnsrud Sundby) viser at han er i veldig god form og veldig sterk. Er det en jeg er sikker på ikke blir i dårligere form utover sesongen, så er det Martin. Han er et solid treningsgrunnlag i bunn. Det er artig Sjur (Røthe) som kommer på pallen i dag. Finn (Hågen Krogh) har vært sterk hele helgen. Han er en mann vi trenger, og han er en mann for fremtiden. Han er behersker både sprint og allround.

Og legger til:

Vi har mange forskjellige løpere opp i toppen. Vi har et veldig sterkt lag, kanskje på papiret det sterkeste vi har hatt noen gang. Det virker som de har gjort en veldig solid jobb, både på herre- og kvinnesiden, sa Northug til NRK etter jaktstarten søndag.

Petter Northug jr. prøvde bare å være med så lenge som mulig. Men til tross for dagens 15. plass mener han kroppen føles grei.

Northug er imponert over arbeidet landslaget har gjort før årets sesong.

Sportsnyheter

Kastet ut av landslaget etter dette intervjuet – får støtte av norsk profil

Like etter at Josef Alami ble svensk mester i taekwondo gikk han hardt ut mot landslagsledelsen i et direktesendt intervju med SVT. Det fikk alvorlige konsekvenser.

Siste nytt

  • Forlenger med storklubben – får superlønn

    Travis Kelce tar to nye år hos Superbowl-mester Kansas City Chiefs. Den amerikanske NFL-stjernen, som også er kjent som Taylor Swifts kjæreste, har signert en avtale som gir ham hele 34,3 millioner dollar, eller 378 millioner kroner etter dagens kurs. Det opplyser NFL selv på sine nettsider, ifølge danske Ritzau.

    Kelce, som er tight end, har spilt 11 sesonger i NFL. Avtalen gjør han til en av de best betalte spillerne i denne posisjonen.

    Travis Kelce
    Foto: PATRICK T. FALLON / AFP
  • Superstjerne mistet sønnen – delte hjerteskjærende innlegg

    Kameruneren Francis Ngannou har vært en stor stjerne innenfor kampsporten i lang tid. Nå mottar Ngannou støtte fra en hel idrettsverden etter at det ble kjent at han har mistet sin 18 måneder gamle sønn.

    – Jeg ropte navnet hans igjen og igjen, men han responderte ikke, skriver han i et innlegg på X.

    – Hvordan håndterer man en slik ting? Hvordan kan du leve med det? Vær så snill å hjelp meg om du har noen ideer – for jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal håndtere dette, fortsetter han.

    Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til sønnens bortgang.

    Ngannou er tidligere UFC-mester i tungvektsklassen. Han byttet senere til boksing. Nylig møtte han Anthony Joshua i ringen.

    Francis Ngannou
    Foto: DANIEL LEAL / AFP
  • Lillebergs Tampa Bay tapte stort – ute av NHL-sluttspillet

    Emil Martinsen Lilleberg og Tampa Bay Lightning tapte mandag 1-6 mot Florida Panthers i årets NHL-sluttspill. Dermed er NHL-sesongen over for Lilleberg.

    Florida Panthers ledet 3-1 i kamper i årets NHL-sluttspill, hvor det spilles best av sju. Dermed var det «vinn eller forsvinn» for Emil Lilleberg og hans Tampa Bay i nattens kamp i Florida.

    Det endte med «forsvinn». Dermed var det Florida Panthers tok seg videre til andre runde av NHL-sluttspillet.

    Emil Lilleberg fikk 18 minutter og 7 sekunder på isen.

    (NTB)

    Lightning Panthers Hockey
    Foto: Wilfredo Lee / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal