Ingen god start for Nordlie

Fredrikstad hadde lite å stille opp med mot Tromsø.

Tromsø slo Fredrikstad

Tom Nordlies mål om å redde Fredrikstad fra nedrykk fikk en begredelig start etter å ha tapt 2-0 mot Tromsø.

NRKSport.no fulgte kampen spark for spark

To raske i første omgang

Nordlies menn skapte svært få sjanser, og to raske mål i midten av første omgang avgjorde kampen.

Måltyven Sigurd Rushfeldt var første mann i målprotokollen. Etter 31 minutters spill var veteranen på plass og headet inn 1-0 etter innlegg fra spissmakker Morten Molskred.

Kun fire minutter senere gikk Tromsø opp i 2-0, etter et frispark fra Kevin Larsen.

Frisparket var hardt og velplassert over muren, men selv om keeper Stamatopoulos fikk en finger på ballen, klarte han ikke å forhindre den velfortjente scoringen.

Tromsø-overtak

Tromsø fortsatte å skape sjanser utover i andre omgang, og var nære på å øke ledelsen ved flere anledninger.

Et blekt Fredrikstad-lag hadde en stor sjanse til å redusere ett minutt på overtid, men skuddet fra Rajo Piiroja gikk til side for mål.