Siste nytt

  • 14-åring i stjal bil

    Politiet stoppet i natt klokken 02.27 en bil ved Brennåsen i Songdalen. Bak rattet satt en 14 år gammel gutt. Bilen viste seg å være stjålet fra et verksted i Mandal. Gutten ble tatt hånd om av politiet og bilen er hentet av verkstedet.

  • ØIF-tap i sluttspillet

    ØIF Arendal gikk på et tap i bortekampen mot Bekkelaget. Stillingen ved pause var 12-12, men arendalittene tapte til slutt med to mål. ØIFs Erik Heia Pedersen ble toppscorer med 10 mål.

Video og TV-reportasjer

Skogbrannfaren øker på Sørlandet. De som skal sloss mot flammene, er godt forberedt.
I påsken har Sørlandet blitt fotografert fra 34.000 meters høyde. Fysikklærer Per Olav Verås fra Flekkefjord fikk med seg klassen sin og utstyrte en ballong med to kameraer.
I dag kom endelig det været som alle drømmer om i påska. På Bortelid var det mange som koste seg i sola.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Barndomskameratene Nils Harald Reiersen og Terje Jensen har fått oppfylt drømmen om å starte sin egen dyrehage. I "Den lille dyrehage" dyrker de hobbyen sin med sjarmerende apekatter, grådige øgler og bitende slanger. Og den lille oteren Lucky som skal få møte kjæresten sin.
Vinter på Sørlandet med snø og vind. Snørydding og gater med mye snø. Loshavn en dag i januar og en sommerdag.
Norsk dokumentar. Lindesnes fyr har 265 dager i året der det blåser kuling eller kraftigere vind. Vi har vært med fyrvokter Kjell Olsen på fyret gjennom et helt år. Der møter vi både turister og skoleelever, og ikke minst en kraftig høststorm.

Lindesnes - 2014

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)