Siste nytt

  • Vil gjeninnføre boplikt i Arendal

    Arbeiderpartiet i Arendal vil gjeninnføre boplikten i Arendal. Partiet har nettopp vedtatt partiprogrammet for de neste fire årene som forteller hva partiet vil gjøre hvis det kommer til makta. Da kommer boplikten tilbake i deler av kommunen, sier ordførerkandidat Robert C. Nordli.

Video og TV-reportasjer

 Her er været vi går inn i februar med.
Siden 1990 har de spredd trekkspillmusikk og folkelig humør. I disse dager feirer Lindesnes trekkspillklubb 25 års jubileum
Martin Håland fra Søgne har daglige epilepsianfall. Som mange andre med nedsatt funksjonsevne sleit han med å finne jobb. Men så tok onkelen grep.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Vi følger kunstneren Kjell Nupen i hans største utfordring noen gang. Som en hyllest til lyset skaper han det største glassmaleriet som er laget i Norge på flere tiår. Glassmaleriet deler Søm kirke i Kristiansand i to og skaper en vei oppover fra mørket til det ultimate lys.

Kjell Nupen - 2004

Kraftige bevegelser og høye rop er hverdagen til 19 år gamle Espen Flak, som lider av Tourettes syndrom. Nå har han, som den første med denne lidelsen, blitt operert i Norge. Håpet er at de voldsomme plagene skal forsvinne.
Vi møter Asle Aasbø, kona Debbie og tre år gamle Tomine som utgjør den siste fastboende familien på Merdø, en naturperle ytterst i Arendals skjærgård. Det har bodd folk her sammenhengende siden 1300-tallet, men nye tider gjør at det blir vanskelig for en småbarnsfamilie å bli boende på øya.