Siste nytt

  • Ingvild Stensland ute for sesongen

    Landslagsspiller i fotball Ingvild Stensland fra Lyngdal, har røket korsbåndet i kneet. Hun er dermed ute resten av sesongen. – Det er selvfølgelig veldig tungt akkurat nå, skriver hun selv på Twitter.

  • Dømt for drapstrusler

    Aust-Agder tingrett har dømt en 30 år gammel mann fra Arendal til fengsel i 120 dager for en lang rekke forhold. Dette gjelder blant annet drapstrusler mot politifolk, vold og narkotikamisbruk.

Video og TV-reportasjer

Nettgründerne Mariann Vik og Elisabeth Vik Løvland har besøkt filmmiljøet i Los Angeles flere ganger. Nå lanserer de nettsiden 2minutter.com, hvor de presenterer videoer og bildereportasjer med kjente modeller, skuespillere og artister. 
den første fotoshooten 
For jente er det en gammel drøm som nå settes ut i livet. Od de har kjent hverandre lenge
kusiner
Jentene fra Kristiansand 
direkte til havna
Ideen med 2minutter.com er å vise artister med visuelt uttrykk med bilder og korte videoer, gjerne på 2 minutter. De håper at interesserte fra hele verden vil besøke siden for å bli kjent med nye talenter og kjendiser
synk det er ikke bare kjendiser
På institutt for mediefag ved universitetet i Agder tror de jentene kan lykkes
Det er langt fra fotoshoot i Los Angeles til Kristiansand, men Mariann og Elisabeth tror på det de gjør 
slutt -
En storbrann i sentrum av en av sørlandsbyene er et skrekk-scenario. Kristiansand kommune ønsker nå infrarød kameraovervåkning av Posebyen.
Start tok imot Sogndal i Kristiansand søndag. Det ble 90 målrike minutter.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Kraftige bevegelser og høye rop er hverdagen til 19 år gamle Espen Flak, som lider av Tourettes syndrom. Nå har han, som den første med denne lidelsen, blitt operert i Norge. Håpet er at de voldsomme plagene skal forsvinne.
Norsk underholdningsdokumentar. Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Nå har hun passert seksti og mener selv hun bare er midt i livet. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant annet eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.
No. serie for barn fra 1980-tallet. Etter å ha blitt avvist av moren sin, flytter sjimpansen Julius inn hos menneskefamilien Moseid. Denne episoden viser Julius sitt nye liv når han har vært tilbake i Kristiansand dyrepark en stund. (4:4)