Siste nytt

  • Kontroll på krattbranner

    – Vi har fått inn melding om to krattbranner, en på Vegårshei og en på Gjeving i Tvedestrand. Det er startet slukningsarbeid begge steder, og det ser ut til at vi skal få slukket dem ganske hurtig, forteller overbefalsvakt i Østre Agder Hans Erik Bakke til NRK.

  • Nedjusterer beredskapen på havna

    Alle havner i Kristiansand utenom ferjekaia er nedjustert til normal beredskap, sier Thomas Granfeldt, assisterende havnedirektør i Kristiansand. Granfeldt sier han er glad for at det meste igjen kan gå som normalt på havna.

  • Erkjenner ikke straffskyld

    Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin fraseparerte kone erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner å ha slått kvinnen én gang, men hensikten skal aldri ha vært å drepe eller utøve alvorlig skade. Det har mannen forklart i avhør, ifølge forsvarer Sveinung Søndervik Johnsen.

Video og TV-reportasjer

Brannvesenet på Vegårshei rykket ut på en mindre skogbrann mandag ettermiddag. Årsaken til brannen var et lynnedslag som skjedde et helt døgn tidligere.
Festivalen Ravnedans i Ravnedalen i Kristiansand arrangeres i år for femte gang. Ta en titt på noen av danseforestillingene.
De som skal holde offentlige plasser rene har ekstra mye å gjøre i sommer. Det fine været gjør at de fleste bruker mye tid ute. Da blir det ekstra mye søppel, og ikke alt havner i søppeldunkene:

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Kraftige bevegelser og høye rop er hverdagen til 19 år gamle Espen Flak, som lider av Tourettes syndrom. Nå har han, som den første med denne lidelsen, blitt operert i Norge. Håpet er at de voldsomme plagene skal forsvinne.
Norsk dokumentar. Lindesnes fyr har 265 dager i året der det blåser kuling eller kraftigere vind. Vi har vært med fyrvokter Kjell Olsen på fyret gjennom et helt år. Der møter vi både turister og skoleelever, og ikke minst en kraftig høststorm.

Lindesnes - 2014

Blindleia - mellom Gamle Hellesund og Lillesand, Sørlandet