NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

Laster innhold, vennligst vent..

Video og TV-reportasjer

Mandag går den i trykken, men allerede i dag ble jubileumsboka om den etterhvert legendariske Quartfestivalen i Kristiansand presentert. I boka skildres både suksess og det som ikke gikk fullt så bra.
Skipsverftet Simek i Flekkefjord skal ansette to hundre mann nå. Det er tøffe tider for verftsindustrien. Nå satses det på andre typer byggeoppdrag.
Diverse bilder fra arbeidet med ny start rampe for paraglider, gravemaskin i arbeide, på toppen av fjell, oversiktsbilder Hillestadheia, Tovdal, diverse video av flygning gjort av klubben.

Dokumentarer og reportasjer

John G. Bernander leder en samtale med to av pionerene i Oljeservicebransjen i Norge. Skipsreder Andreas Ugland fyller 90 år den 30 desember i år. Hans intellekt, sjarme og refleksjoner fortjener et kapittel i historiebøkene. Bjarne Skeie, maskiningeniør, seriegrunder og på mange måter fadder for hele "Drilling Bay" i Kristiansand, har også historier å fortelle. De kastet nytt lys over hvordan bransjen startet og fikk vokse i Norge, og hva som skal til for at nye innovative miljøer kan dyrkes frem, for å skape morgendagens arbeidsplasser.
TV-sak om Bjoren fra 1992
For ett tusen år siden regjerte vikingene landet vårt, og de satte dype spor etter seg med måten de levde på. 
I dag ønsker stadig flere å gå i vikingenes fotspor. De dyrker forestillingen om at de lever i en annen tid, i vikingetiden.
.