Siste nytt

  • Til legevakt etter ulykke

    En eldre dame er sendt til legevakt med smerter i en skulder etter en ulykke mellom en syklist og en bil i Marnardalsveien i Mandal. Politiet har beslaglagt førerkortet til bilisten som forårsaket ulykken.

  • Syklist krysset E18

    Syklisten som ble påkjørt på E18 ved Tvedestrand skal ifølge politiet ikke være alvorlig skadd. Mannen hadde krysset motorveien og blitt påkjørt. Syklisten er fraktet til sykehus i Arendal.

  • Kø på E18 etter ulykke

    Det har dannet seg kø på E18 ved avkjørselen til Tvedestrand etter en ulykke mellom en syklist og en bil. Ifølge tips skal det være mulig for biler å passere ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

Video og TV-reportasjer

I dag kom endelig det været som alle drømmer om i påska. På Bortelid var det mange som koste seg i sola.
Tradisjonen tro delte Røde Kors ut poser til bilistene som var på vei oppover Setesdalen.
John Erik Tveitdal fant et stort pengebeløp i en safe som hadde blitt kastet.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Barndomskameratene Nils Harald Reiersen og Terje Jensen har fått oppfylt drømmen om å starte sin egen dyrehage. I "Den lille dyrehage" dyrker de hobbyen sin med sjarmerende apekatter, grådige øgler og bitende slanger. Og den lille oteren Lucky som skal få møte kjæresten sin.
Vinter på Sørlandet med snø og vind. Snørydding og gater med mye snø. Loshavn en dag i januar og en sommerdag.
Norsk dokumentar. Lindesnes fyr har 265 dager i året der det blåser kuling eller kraftigere vind. Vi har vært med fyrvokter Kjell Olsen på fyret gjennom et helt år. Der møter vi både turister og skoleelever, og ikke minst en kraftig høststorm.

Lindesnes - 2014

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)