Siste nytt

 • Mulige bruddskader

  En mannlig mopedist ble fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus i Arendal for en sjekk etter at han hadde kjørt av veien ved Bergemoen rundt 21.30 fredag kveld. Det opplyser operasjonssentralen i Agder Politidistrikt.

 • vipers - oppsal - Foto: Stillbilde med tillatelse fra TV 2 /
  Foto: Stillbilde med tillatelse fra TV 2

  Pettersen frifunnet av NHF

  Viperstrener Gunnar Pettersen er frifunnet av Norges Håndballforbund, skriver fvn.no. Oppsal-spiller Anne Kjersti Suvdal mente treneren hindret henne da hun skulle løpe forbi ham under en eliteseriekamp. NHF har ikke funnet det bevist at handlingen skjedde forsettlig.

 • Skal fyre opp 530.000 effekter på seks minutter.

  Forberedelser til fyrverkerirekord

  I dag kom flere trailere med fyrverkeri til Søgne. I morgen skal det nemlig bli satt verdensrekordforsøk i fyrverkeri. 530.000 fyrverkerieffekter skal bli fyrt av i løpet av seks minutter.

Video og TV-reportasjer

Til tross for fem års studier og mastergrad på universitetet, valgte Julie Heilemann Myhre å bli skomaker. Nå håper hun å kunne leve av yrket i Flekkefjord.
En studie blant to tusen fem hundre ungdommer på Sørlandet viser at det er en klar sammenheng mellom matvaner og karakterer. Spiser du sunn lunch, har du dobbelt så stor sjanse for å få gode karakterer, enn om du ikke gjør det.
Sjansene for å få en ny regional friidrettshall i Grimstad øker. Hovedutvalget i Vest-Agder fylkeskommune og bystyret i Kristiansand har sagt ja til å støtte prosjektet. Lederen for friidrettsklubben har en god magefølelse.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Ferga Kolbjørn seiler mellom Kolbjørnsvik og Arendal.
Norsk dokumentar. Den vakre sørlandskysten slik den aller helst skal oppleves: Fra dekket på ei gammel seilskute. Trange sund, sol og regn og blankskurte svaberg. Ombord på den gamle hardangerjakta Mathilde møter vi et fast mannskap på fem, og sytten førstereis-seilere.

Mathilde - 2013

Norsk dokumentar. - Filmen skal frem, det er mottoet til Thorstein Larsen fra Arendal som har kjørt bygdekinoen i over tretti år.