Siste nytt

  • Lettere skadd i bilulykke

    Brannmannskap på stedet i Valle opplyser at det var en person i bilen som havnet på taket ved Flateland. Personen er lettere skadd. Alle nødetater er på ulykkesstedet.

  • Båt veltet i gjestehavna

    En båt veltet og har delvis sunket i gjestehavna i Kristiansand. Eieren var på gjestehavna ved siden av båten og opplyste nødetatene at det ikke var personer om bord.

  • Innbrudd Grimstad

    Tyver har i natt brutt seg inn i Euronics sine lokaler på Bergemoen i Grimstad. De har brutt seg gjennom en vegg. Foreløpig har politiet ikke oversikt over hvor mye som er stjålet. De ønsker tips fra publikum som har vært i området i natt.

Video og TV-reportasjer

Synlig bevæpnet politi var på plass i havna i Kristiansand etter at terrortrusselen ble kjent. Agder-politiet ber folk om ikke å være redde.
Finværet og avgiftskutt har gitt båtbransjen et etterlengtet løft. Noen forhandlere har økt salget med hele 50 prosent i forhold til i fjor, og har allerede fått bestillinger for neste sesong
Høllen viste sin beste side i dag

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Vi møter Asle Aasbø, kona Debbie og tre år gamle Tomine som utgjør den siste fastboende familien på Merdø, en naturperle ytterst i Arendals skjærgård. Det har bodd folk her sammenhengende siden 1300-tallet, men nye tider gjør at det blir vanskelig for en småbarnsfamilie å bli boende på øya.
Reportasje fra Dagsrevyen i 1968 om internasjonal sommerleir på Kjevik.
Norsk dokumentar. Den vakre sørlandskysten slik den aller helst skal oppleves: Fra dekket på ei gammel seilskute. Trange sund, sol og regn og blankskurte svaberg. Ombord på den gamle hardangerjakta Mathilde møter vi et fast mannskap på fem, og sytten førstereis-seilere.

Mathilde - 2013