Siste nytt

 • Nytt komitémedlem i Arendalsuka

  Elisabeth Aarsæther blir nytt medlem at programkomiteen for Arendalsuka. Hun erstatter dermed First House-partner Leif Monsen, som trakk seg fra komiteen i september. Aarsæther er assisterende direktør i Post- og teletilsynet.

 • Skal feire oppholdstillatelse

  Venner og støttespillere i Mandal skal i kveld arrangere fest for Faizullah Muradi. Kamptolken fikk i dag oppholdstillatelse i Norge. – Vi håper mange kommer for å feire sammen med oss, sier leder av støttegruppa Morten Ekeland til NRK.

 • Faizullah Muradi har fått opphold i Norge - Foto: Odd Rømteland / NRK
  Foto: Odd Rømteland / NRK

  Muradi takker veteranene

  Faizullah Muradi takker spesielt for støtten fra veteranene. I dag fikk den tidligere kamptolken, som nå bor i Mandal, beskjed om at han får asyl i Norge.

Video og TV-reportasjer

"Hold to God's Unchanging hand" er en sang Russ Taff lærte av sin mor da han var liten.
Onsdag sendte NRK direkte fra Porsgrunn, Kristiansand og Ålesund. Her får reporter Tom Nicolai Kolstad møte slangene.
Fire venner fra Arendal ble tirsdag hyllet for sin innsats på en badeplass i Arendal. I juni reddet de livet til kameraten sin. Nå takker Phillip vennene for at de reddet han.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Lindesnes fyr har 265 dager i året der det blåser kuling eller kraftigere vind. Vi har vært med fyrvokter Kjell Olsen på fyret gjennom et helt år. Der møter vi både turister og skoleelever, og ikke minst en kraftig høststorm.

Lindesnes - 2014

Kraftige bevegelser og høye rop er hverdagen til 19 år gamle Espen Flak, som lider av Tourettes syndrom. Nå har han, som den første med denne lidelsen, blitt operert i Norge. Håpet er at de voldsomme plagene skal forsvinne.
Norsk dokumentar. Lumske farvann og kraftige stormer i Skagerrak har ført mange skip på grunn gjennom historien. Erik Bakkevig og hans dykkervenner leter etter spor av de dramatiske hendelsene under havoverflaten.

Vrakdykkerne - 2013