NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Snart slutt på nedbør

    Nedbøren vil avta på Sørlandet utover ettermiddagen. Statsmeteorolog Kristen Gislefoss seier at sola kan komme fram i løpet av dagen. Frå onsdag vil det bli fint vêr i landsdelen med temperatur opp mot 20 grader.

    Statsmeteorolog Kristen Gislefoss.
Laster innhold, vennligst vent..

Video og TV-reportasjer

Han har vært en av norges ledende billedkunstnere gjennom tretti år, men har stilt ut lite utenfor landets grenser. Nå vekker arendalitten Leonard Rickhard begeistring hos et stort, dansk publikum.Til nå har 125 ooo sett utstillingen Mellem Krig og Fred
Ian Rush møtte fotballfans
Det er flertall i både Søgne, Songdalen, Birkenes og Lillesand, mot sammenslåing med Kristiansand. Det viser en meningsmåling, som Respons Analyse, har gjort for NRK Sørlandet og Fædrelandsvennen. I alle fire kommuner, er kvinnene mest skeptiske til kommunesammenslåinger.
Det er respons analyse som har gjort undersøkelsen.

Dokumentarer og reportasjer

Kraftige bevegelser og høye rop er hverdagen til 19 år gamle Espen Flak, som lider av Tourettes syndrom. Nå har han, som den første med denne lidelsen, blitt operert i Norge. Håpet er at de voldsomme plagene skal forsvinne.
Norsk dokumentar. Lumske farvann og kraftige stormer i Skagerrak har ført mange skip på grunn gjennom historien. Erik Bakkevig og hans dykkervenner leter etter spor av de dramatiske hendelsene under havoverflaten.

Vrakdykkerne - 2013

Trebarnsfaren Rune Edvardsen (47) fra Kvinesdal er musiker, forkynner og leder for den verdensomspennende organisasjonen Troens Bevis. Han er også uoffisiell diplomat med kontakter inn i departementer og presidentkontorer i mange land. I år har Norge blitt kjent med Edvardsen på grunn av jobben han gjør for å hjelpe de drapsdømte nordmennene Joshua French og Tjostolv Moland i Kongo. Edvardsens hjerte er i Goma i Kongo, på stedet der han for sju år siden møtte et to år gammelt mishandlet pikebarn. Den nå ni år gamle Dina har for Rune Edvardsen blitt symbolet på at en må hjelpe – og at det nytter å hjelpe.