NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Måtte si nei

    ØIF Arendal takket i dag nei til spill i Mesterligaen. – Vi hører kanskje hjemme der, men det er et for stort løft for oss, sier sportslig leder i Per Carsten Michelsen.

    ØIF Arendal sa nei til å delta i Champions League. Her forteller sportslig leder Per Christian Mikkelsen hvorfor

Video og TV-reportasjer

Sommerhandelen vil i år nå nye høyder, og er for første gang ventet å passere 100 milliarder kroner, ifølge nye beregninger.
Nordmenn stiller høye krav til værvarsler på nett, spesielt nå om sommeren. Men folk må ikke stole på at detaljene alltid stemmer, ifølge en værstatistikeren Bernt Lie.
Han var god med kamera og tok bilde av nært sagt alt som fantes i Kristiansand fra 1922 til 1974. Lenge har bildene til fotograf Dagfinn Pettersen vært gjemt, men nå skal de viser frem.

Flere nyheter

Dokumentarer og reportasjer

Andreas (9) og Vidar (45) har en ting felles: De elsker synet av gamle lokomotiver som oser røyk og damp, og kronglete jernbanelinjer som hver sommer får akutte anfall av solslyng. Sammen med en stor gruppe tog-entusiaster holder de fortsatt liv i togtrafikken på Setesdalsbanen, mer enn et halvt århundre etter at jernbanen egentlig ble nedlagt.
Norsk dokumentar. Lumske farvann og kraftige stormer i Skagerrak har ført mange skip på grunn gjennom historien. Erik Bakkevig og hans dykkervenner leter etter spor av de dramatiske hendelsene under havoverflaten.

Vrakdykkerne - 2013

Kai Jacobsen forteller om livet som bipolar