Heieren Hansen: – Føler meg som en syndebukk

Kaptein Ole Heieren Hansen scoret for begge lag da Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt delte poengene på Sarpsborg Stadion.

Ole Christoffer Heieren Hansen

Ole Heieren Hansen scoret for begge lag da Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt delte poengene i Sarpsborg.

Først scorer jeg riktig vei og kan bli helt og så scorer jeg i eget mål og blir syndebukk. Det er for dårlig av meg og den tar jeg,sier Ole Heieren Hansen til NRK.

Sarpsborg 08 ledet to ganger, men maktet ikke å holde på ledelsen. Dermed endte det med 2-2 og poengdeling på Sarpsborg Stadion søndag kveld

Nå har vi to hjemmekamper på rad der vi har hatt seks poeng i lomma, men så har vi rota bort fire av dem. Det er for dårlig og bare vår egen feil, sier kapteinen.

–Ikke bra nok

En som heller ikke var fornøyd med kun ett poeng var hovedtrener Geir Bakke. Han måtte altså se sitt lag miste ledelsen to ganger på hjemmebane.

–Å lede to ganger på hjemmebane å slippe dem inn i kampen er ikke bra nok. Vi sover ved noen andleninger der og slipper dem til helt ut av intet og da blir vi straffa til slutt, sier Bakke.

Geir Bakke

Sarpsborgtrener Geir Bakke var svært skuffet etter 2-2 hjemme mot Glimt.

Til tross for et skuffende resultat ser hovedtreneren mye positivt med prestasjonen til laget sitt.

–Spillemessig er det mye positivt i dag også som vi skal ta med oss, men vi skulle gjerne produsert mer selvsagt. Hadde vi satt 3-1 i stedet for at det ble det 2-2, så hadde nok dette vært over der og da, sier Hovedtreneren.

Skuffelsen var stor i hjemmegarderoben, mens gjestene jublet over sine første poeng i årets Eliteserie. Noe trener Jan Halvor Halvorsen selvfølgelig var meget glad for.

Veldig viktig at vi fikk sprukket den nullen. Med et såpass ungt og urutinert lag blir det verre og verre mentalt jo lenger tid det går. Vi var godt organsiert i dag og fikk de overgangene vi håpa på og da var vi farlige, sier Halvorsen.

Jan Halvor Halvorsen

Jan Halvor Halvorsen var fornøyd etter at laget hans tok med seg ett poeng fra Østfold.

Begynte bra

Hjemmelaget tok ledelsen etter 20 minutter ved kaptein Ole Heieren Hansen. Hansen steg til værs etter en corner og headet hjemmelaget i føringen.

Men bare minuttet etter svarte gjestene. Fitim Azemi skaffet Glimt straffespark da han ble felt innenfor sekstenmeteren. Azemi satte selv straffen sikkert i mål, og lagene var like langt.

Hjemmelaget skapte store sjanser etter utligningen og den største hadde Joachim Thomassen som hamret ballen i stolpen etter drøye halvtimen.

Bodøy/Glimt på sin side var heller ikke ufarlige og kunne også scoret flere mål før pause, men lagene gikk til pause med 1-1.

Tok ledelsen igjen

53 minutter var spilt da Amin Askar ble felt i en god frisparksposisjon. Danske Steffen Ernemann tok ansvar og skrudde ballen over muren og i mål. Hjemmelaget var nok en gang i ledelsen.

Kvarteret før slutt slo var det igjen uavgjort i Olavs by. Et Glimt-innlegg traff hodet til Ole Heieren Hansen og går i mål og dermed 2-2.

Flere mål ble det ikke og Sarpsborg 08 har skaffet seg fem poeng på de fire første kampene og har fortsatt til gode å vinne på hjemmebane denne sesongen.