Hopp til innhold

Fly krasjet ved hovedvei i Dubai

Et amerikansk transportfly med to mennesker om bord styrtet rett ved en trafikkert hovedvei i Dubai i kveld. Begge de to pilotene omkom.

Video Fly styrtet ved hovedvei i Dubai

Ulykkesstedet ligger to mil fra Dubais internasjonale lufthavn, sentralt i Dubai. Men ingen bygninger skal ha blitt truffet av flyet. Det er ikke kjent om noen på bakken er skadd.

Ulykkesstedet ligger to mil fra Dubais internasjonale lufthavn, sentralt i Dubai. Men ingen bygninger skal ha blitt truffet av flyet.

Flyet var et 747-400 med to personer om bord, og tilhørte det amerikanske transportselskapet UPS (United Parcel Service).

Det skulle til Köln i Tyskland, men styrtet rett etter at det hadde tatt av, opplyser UPS i en pressemelding.

Brann om bord

UPS-fly frakter post og pakker over hele verden

UPS-fly frakter post og pakker over hele verden. Her er et av deres 747-400-fly i Miami, USA.

Foto: PETER PARKS / Afp

Det skal ha oppstått brann om bord idet flyet, som førte til at det styrtet, ifølge en ikke navngitt representant for Dubai.

– Vi vil gjøre alt vi kan for å finne årsaken, skriver Bob Lekites, UPS’ sjef for luftfart og internasjonale operasjoner.

– Vi vil komme med mer informasjon når den blir tilgjengelig, i samarbeid med myndighetene. Vi vil ikke spekulere rundt årsaken, fortsetter Lekites.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.



SISTE NYTT

Siste nytt

Kraftige sammenstøt på universitet i California

Proisraelske og propalestinske studenter gikk natt til onsdag løs på hverandre på universitetsområdet til UCLA. Demonstrasjonene er på kokepunktet i 25 amerikanske byer.

Politiet gjekk inn på universitet med store styrkar

Samstundes som demonstrantane vart arresterte av politiet, vart dei heia fram av unge palestinarar på Gazastripa.