– Der lå den, like grønn som salaten. Det var en ganske ekkel opplevelse, sier Ole Solheim til NRK.no.
Han hadde vært på en ukes dykkertur til Phuket i Thailand. På flyet på vei hjem fra ferieøya fikk han servert et måltid som smakte riktig godt.
Kvalm
– Jeg spiste opp alt, men ble veldig kvalm da jeg så larven. Jeg vet ikke om det var fordi jeg hadde fått i meg noe som ikke var bra, eller om det var tanken på at kan ha vært flere av dem i boksen, sier han.
Besetningen på flyet kunne ikke gjøre noe for å hjelpe ham, men Solheim sier han er imponert over at Thomas Cook Airlines reagerte bare et par dager etter at han sendte dem en e-post.
– De har beklaget hendelsen og har gitt meg 200 kroner som jeg kan kjøpe meg et «par gode flasker vin for», som det står i brevet. De vet nok ikke at man ikke får flere gode flasker vin for en slik sum i Norge, men jeg er fornøyd med at de tok så raskt kontakt, sier han.
Beklager
Kommunikasjonssjef i Thomas Cook Airlines i Skandinavia, Torben Andersen, gjentar beklagelsen overfor NRK.
– Vi skal gjøre vår cateringleverandør oppmerksom på dette. Så kjenner nok ikke våre ansatte til prisnivået på vin i Norge, forklarer han.
Andersen sier at hvis Solheim sender en ny e-post til selskapet, så vil de øke kompensasjonen noe slik at han virkelig får penger til å kjøpe seg et par flasker «god vin».
Solheim på sin side sier at han ikke har blitt skremt av opplevelsen.
– Jeg pleier å syns at flymat er godt, og ser på det hele som en uheldig glipp.