Hopp til innhold

Warloe: – Takk, Erna

På årsmøtet i Hordand Høyre takket Henning Warloe fylkespartiet, og Erna Solberg spesielt, for støtten han har fått etter at narkotikasaken ble kjent.

Stortingsrepresentant Henning Warloe (H)

TAKKET FOR STØTTEN: – For meg har Høyre alltid vært et parti som har hatt stor takhøyde i forhold til hvordan man lever privatlivet sitt, sier Warloe til NRK.

Foto: NRK

– Jeg ble mottatt med stående applaus, og det var veldig hyggelig. Jeg tror ikke et sekund at det var stående applaus for det jeg har gjort, sier Warloe til NRK.

– For meg har Høyre alltid vært et parti som har hatt stor takhøyde i forhold til hvordan man lever privatlivet sitt. Det er noe av det jeg har satt mest pris på i partiet. Men jeg skjønner jo at man faktisk må stille strenge krav til stortingsrepresentanter.

Warloe brukte anledningen til å spesielt takke Erna Solberg for støtten han har fått etter at narkosaken ble kjent i media .

– Takk til Erna. Hun har hatt en svært krevende jobb, og har måttet skille mellom det partiet står for, og rent personlige forhold, sier Warloe til NTB.

– Er ikke støtt ut av partiet

Fra talerstolen nevnte han også støtten fra byrådsleder Monica Mæland, ordfører Trude Drevland og fylkesleder Liv Kari Eskeland.

Lederen av Hordaland Høyre, Liv Kari Eskeland, forteller at Warloe ble møtt av stående applaus da han gikk på talerstolen. Warloes opptreden ble dessuten behørig hyllet i sosiale medier, skriver Bergens Tidende.

Høyre-leder Erna Solberg hørte selv Warloes hilsen til årsmøtet og kalte det stilig av den hardt pressede politikeren.

– Jeg oppfattet ham som ydmyk, det var kanskje det viktigste. Tross alt er det disse folkene her på årsmøtet som har valgt ham. Dette endrer ikke avgjørelsen om at han ikke blir nominert igjen i 2013. Men Henning skal likevel oppleve at han ikke er støtt ut av partiet, at han er inne i varmen, sier Erna Solberg til avisen.

(NRK/NTB)