Målløst i Skien mellom Odd og Brann

Odd og Brann spilte uavgjort 0–0 i en eliteseriekamp søndag kveld. Brann var best i første omgang, mens Odd overtok i den andre.

Odd - Brann

0-0: Odds Riku Riski (liggende) og Branns Ruben Kristiansen i eliteseriekampen mellom Odd og Brann på Skagerak Arena.

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Brann lå kompakt og lavt i starten av kampen. Odd styrte spillet uten å skape store sjanser. Etter hvert kom bergenserne lenger opp på banen og overtok styringen av kampen.

Uten sentrale spillere

På Brann måtte både Sivert Heltne Nilsen og Daniel Braaten stå over kampen på grunn av karantene. Inn kom Kasper Skaanes og Deyver Vega.

Nettopp Vega var en av banens beste de første 45 minuttene. Det har blitt lite førstelagsfotball for spilleren fra Costa Rica denne sesongen, men mot Odd viste han igjen litt av det han kan. Blant annet testet han skuddfoten flere ganger. Nærmest var han i det 24. minutt da han skjøt like utenfor målet til Odd-keeper Sondre Rossbach.

– Vi hadde håp om to poeng, men det ble dessverre bare ett i kveld. Det er hard kamp om plassene på laget. Derfor må jeg finne meg i å sitte på innbytterbenken, men det er klart det er kjekt å få sjansen fra start, sier Vega til NRK.

Deyver Vega

TILBAKE FRA START: Deyver Vega spilte en god førsteomgang mot Odd da Brann styrte kampen.

Foto: Oddgeir Øystese / NRK

Stor Occéan-sjanse

I andre omgang var det hjemmelaget som styrte kampen, og produserte flere store sjanser. Nærmest var Occéan da han skjøt i det 67. minutt, men Brann-keeper Piotr Leciejewski holdt ballen uten å gi retur.

Stefan Mladenovic var nære å bli matchvinner for Odd med en heading like før slutt, men 23-åringen klarte ikke få avslutningen på mål.

Hjemmelaget hadde ni hjørnespark gjennom kampen. Først på overtid maktet de å produsere en klar målsjanse ut av alle dødballene. Ballen ble liggende fri rett foran mål, men Leciejewski var raskest og kastet seg over ballen.

Olivier Occéan

KUNNE AVGJORT: Odds Olivier Occéan i kamp med Branns Deyver Vega og Fredrik Haugen.

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

– Sterk lagprestasjon

Det var tøffe dueller, men de var fair. Jeg liker det, sier Brann-midtstopper og kaptein, Vito Wormgoor.

– De presser og spilte bra, men vi forsvarer oss godt som lag og er sterke. Det var nøkkelen i dag. En sterk lagprestasjon..

Fagermo godt fornøyd

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var imponert over Wormgoor, som han mente reddet Brann i kveld.

– Jeg er meget godt fornøyd med kampen, spesielt 2. omgang. Men vi må score mål når vi er såpass sterke spillemessig, sier Fagermo.

Brann ligger på bronseplass i serien når lagene nå tar en kort pause. Odd er nummer fire på tabellen.

7827 tilskuere så kampen på Skagerak Arena.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..