Hopp til innhold
Bommen på Haukelifjell
Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK

Vær og trafikk i Telemark

 • Kolonnekjøring grunnet sterk vind

  Det er kolonnekjøring over E134 Haukelifjell i Vinje grunnet sterk vind og snø, melder Vegtrafikksentralen. Det opplyses også om at overgangen kan bli stengt på kort varsel.

 • 12 omkom i trafikkulykker i Vestfold og Telemark

  12 personer fra Vestfold og Telemark omkom i trafikkulykker i 2022. Det skriver Tønsbergs Blad. Totalt omkom 118 personer i trafikken i fjor viser foreløpige ulykkestall fra Statens vegvesen. Det er 38 flere enn i 2021. Hver tredje omkomne i 2022 er i alderen 65 år eller eldre. Tre av fire omkomne i 2022 er menn.

 • Varsler opp mot 60 millimeter regn på et døgn

  Det ventes opp mot 60 millimeter regn fra onsdag kveld til torsdag kveld i deler av Telemark og Agder. Det varsler Meteorologene på Twitter.

  Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for området.

  Det ventes mest nedbør i områder litt innenfor kysten i grensetraktene mellom Telemark og Agder. Nedbøren vil trolig ha en jevn intensitet hele perioden.

  Det er fare for stengte veier og overvann i tettbygde områder

  Veibanen kan lokalt bli dekket av våt is. Det blir også trolig vanskelige kjøreforhold på grunn av overvann og fare for vannplaning.

 • «Idiotkjøring» blant motorsyklister

  Sør-Øst politidistrikt har i løpet av lørdagen fått inn flere meldinger om «idiotkjøring» med crossere i Grenland, melder Telemarksavisa. Trond-Egil Groth i politiet sier til avisa at de følger med på denne typen ulovlig kjøring, og at crosserne ikke får operere uforstyrret.

Vil du ha lakris eller jordbær?