Hopp til innhold

Odd

 • Pipekonsert under videodømming på fotballkamp

  Det ble pipekonsert og buing da videodømmingen brukte sju-åtte minutter på å godkjenne en Odd-skåring mot Vålerenga i eliteserien i fotball for menn i går kveld. Odd vant til slutt 2–1.

  Også på Odds andre skåring grep videodommerne inn og sørget for straffe og rødt kort. Mange supportere aksjonerte mot videodømmingen under kampen.

  Odd-trener Pål Arne Johansen er mest opptatt av lagets prestasjon, som han er veldig fornøyd med.

 • Wahlstedt blir værende i Odd

  Odds keeper Leopold Wahlstedt (23) blir i Skiensklubben. Den svenske landslagskeeperen er fornøyd, men ser muligheter for klubbytte i neste overgangsvindu.

  Bodø/Glimt bød på målvakten før jul, men Odd takket i følge lokalavisa Varden nei til tilbudet.

  – Jeg begynner å bli lei av dette. Det var viktig at jeg svarte ja til Bodø/Glimt raskest mulig, men så kom det jo ikke bud som Odd ville akseptere, sa Wahlstedt til Varden.

  – Jeg har hele tiden sagt at Odd er et bra alternativ, og det kommer et vindu til sommeren som er enklere med tanke på en ny klubb, sier 23-åringen

  Odds sportssjef Morten Rønningen ser fram mot en ny sesong med Wahlstedt mellom stengene.

  – Denne saken ser jeg som avsluttet, sier Rønningen til Varden.

  Wahlstedt har vært hos de sorte og hvite i to år og kontrakten hans varer ut 2023-sesongen. Han kom fra 2.-divisjonsklubben Arendal.

  wahlsted
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Ny spiller i Odd

  Midtstopperen Sondre Solholm Johansen er klar for fotballklubben Odd. 27-åringen, som blant annet har spilt flere sesonger i Mjøndalen, kommer fra den skotske klubben Motherwell. Johansen ble presentert som Odd-spiller på en pressekonferanse i går kveld.

 • Første trening for Odds nye spiss

  Fotballspiller Ole Erik Midtskogen har sin første trening for eliteserielaget Odd i dag. 27-åringen er lagets nye spiss og har skrevet under en treårskontrakt. Han sier det blir spennende å spille for Odd og at han har kommet for å krige om en plass på laget.

Eliteserien fotball 2021: Mjøndalen-Odd 1-2