Hopp til innhold

Odd

 • Pål Arne Johansen blir ny Odd-trener

  Styret i fotballklubben Odd besluttet mandag å ansette mangeårig G19-landslagstrener Pål Arne Johansen som ny trener, skriver klubben på sine nettsider.

  Morten Rønningen blir ny sportssjef. De to blir presentert på en pressekonferanse klokken 10 tirsdag.

  VG skrev i forkant av mandagens styremøte at Johansen og tidligere Ranheim-trener Svein Maalen var de heteste kandidatene til å etterfølge Jan Frode Nornes i trenerjobben.

  Jan Frode Nornes fikk ikke fortsette etter at Odd endte på 13.-plass i eliteserien sist sesong.

  Pål Arne Johansen har vært ansatt i Norges Fotballforbund med treneransvar for ulike aldersbestemte landslag siden 2017. Før den tid var han Henning Bergs assistent i den polske klubben Legia Warszawa.

  Han har også en fortid som assistenttrener for det norske kvinnelandslaget.

  I 2019 ledet han det norske G20-landslaget under VM-sluttspillet i Polen. Der ble det exit i gruppespillet. (NTB/NRK)

  Pål Arne Paco Johansen
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg
 • Medier: Kaasa på vei fra Odd til Molde

  Midtbanespilleren Markus Kaasa forlater etter alle solemerker Odd til fordel for eliteseriekollega Molde. Klubbene skal være enige om en overgang.

  Det melder både VG og TV 2. Også lokalavisene TA og Varden har omtalt Moldes interesse for Odd-spilleren.

  TV 2 hevder å kjenne til at Odd er sikret en overgangssum på drøye seks millioner kroner. Samtidig skal bonuser kunne føre til at totalrammen ender på nærmere ti millioner kroner.

  Kaasa skal angivelig gjennomføre den obligatoriske legesjekken i Molde torsdag. (NTB)

  Kaasa
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Vant etter straffedrama

  Vålerenga kjempet seg til sin første borteseier i Eliteserien siden 24. juni da de slo Odd 2-1 i Skien lørdag kveld. Henrik Bjørdal ble matchvinner.

  Forrige trepoenger på fremmed gress for VIF var mot Stabæk for 19 runder siden. Den avgjørende scoringen kom et kvarter før slutt.

  Bjørdal ventet rolig ut keeper Leopold Wahlstedt og satte ballen til venstre etter at målvakten hadde gitt utslag den andre veien. Men tildelingen av straffesparket vil bli diskutert. Henrik Udahl gikk i gresset i duell med Odd-stopper Steffen Hagen, som mildt sagt var uenig med dommer Tom Harald Hagen.

  Før det hadde Odin Thiago Holm sørget for 1-0 til gjestene etter tre minutter, mens Tobias Lauritsen utlignet en halvtime senere.

  Eliteserien fotball 2021: Odd - Vålerenga
  Foto: Trond R. Teigen / NTB
 • Odd tapte på hjemmebane

  Odd tapte 1–2 mot Vålerenga på Skagerak Arena i Skien i kveld. Det var uavgjort til pause. I 2. omgang sørget midtbanespiller Henrik Rørvik Bjørdal for bortelagets andre mål.

Eliteserien fotball 2021: Mjøndalen-Odd 1-2