Sandefjord-spiller til dyst mot sitt gamle lag

I ettermiddag møter Sandefjord-spiller Kjell Rune Sellin sitt gamle lag Ålesund i Tippeligaen. – Det blir spesielt, men jeg tror likevel jeg kommer til å feire hvis Sandefjord vinner.

Kjell Rune Sellin

OVERGANG: Spissen Kjell Rune Sellin spilte for Aalesund fotball fra 2011- 2013, og ble solgt til Sandefjord fotball etter det. I ettermiddag møter han sitt gamle lag i Tippeligaen runde 7.

Foto: Fredrik Laland Ekeli/NRK

Kampen mellom Sandefjord og Aalesund begynte klokka 15.30, og blir spilt i Sandefjord.

En spiller kampen blir ekstra spesiell for, er Kjell Rune Sellin fra Namsos. Han spiller nå for Sandefjord, men spilte for Aalesund i over to år rett før det.

Sellin spilte 30 Tippeligakamper og scoret tre mål for Aalesund i perioden 2011–2012.

Følg med på NRKs livekommentering fra kampen her.

– Blandede følelser

– Hvordan blir denne kampen for deg?

– Jeg har hatt litt blandede følelser på forhånd, jeg spilte jo for Ålesund i over to år. Det er klart at det blir veldig artig å møte gamle kjente. Samtidig trenger Sandefjord poengene vi kan skaffe oss i dag, så vi kommer til å gi alt for å få dem, sa Kjell Rune Sellin til NRK.no før kampstart.

25-åringen fra Namsos har nettopp blitt frisk fra en langvarig skade, derfor starter han på benken i dag.

– Jeg håper å bli byttet inn etter hvert.

– Kommer du til å feire hvis du da skårer for Ålesund?

– Nå er Sandefjord arbeidsgiveren min, så ja, det tror jeg at jeg kommer til å gjøre.

Sellin spiller spiss, og blir omtalt som rask og gjennombruddshissig.

Mener mulighetene er gode

Sandefjord og Aalesund har møtt hverandre seks ganger før i Tippeligaen. Aalesund har tre seirer, Sandefjord én, mens to kamper har endt uavgjort.

Det har bare skjedd én gang tidligere at Sandefjord har startet svakere i øverste divisjon etter seks kamper, i 2010 sto laget med fire poeng på samme tidspunkt.

Etter en svak start i Tippeligaen har AaFK nå to strake seirer og sju poeng etter seks kamper. Det betyr at laget har fire poeng mer enn ved samme tidspunkt forrige sesong. Da sto laget med tre poeng og jaktet fortsatt sin første seier. Sellin ser på Sandefjords muligheter i dagens kamp som gode.

– AaFK har egentlig ikke hatt en kjempegod start, bortsett fra i sine to- tre siste kamper. Da har de glimtet litt til, men Sandefjord har absolutt muligheter. De har vi gått gjennom før kampen, men det skal jeg ikke røpe altfor mye av, sier han og smiler.

Kampen er ferdig cirka klokka 17.30.