NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Brann på Nøtterøy

    Brannvesenet rykker ut for å kontrollere en brann på Nøtterøy, melder Sør-Øst 110-sentral.

  • Skadet kjæresten

    En mann er i Vestfold tingrett dømt til fengsel i 120 dager for å ha skadet kjæresten sin. Ifølge dommen skadet mannen kvinnen i forbindelse med en bytur i Tønsberg i sommer. På vei hjem dyttet han kvinnen slik at hun falt og brakk nesen.

  • Larvik slo Flint

    Larvik Håndballklubb vant lokaloppgjøret mot Flint Tønsberg i kvinnenes førstedivisjon i går kveld. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, men LHK vant til slutt med ett mål.

TV og radio

God morgen, Vestfold. I dag skal du få høre at "Sammen for livet", som jobber for å få innsatte fra fengslene og ut i jobb får 500 000 kroner i støtte av Vestfold fylkeskommune. Men det var ikke uten debatt. Vi sjekker skiføret i Vestskauen og dagens julegjest er Oscar A. Dette blir en fin fredag :D
God vestfoldettermiddag. I dag er det både frivilligdagen, sinterklaas, og fastlegedagen. Vi skal markere alle de dagene. Vi skal også spille god musikk, holde deg med selskap og slå enda et slag for enslige bananer.
God morgen, Vestfold. Kommunen fant 11 feil ved hytta til Midelfart på Tjøme. Har fjorten dager på å komme med merknader. Julegjesten er Charlotte Svensen i dag.