NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Mangler læreplass

    Nesten 500 yrkesfagselever ved videregående skoler i Vestfold har ikke læreplass neste skoleår. I dag startet årets lærlingstafett, som skal bidra til at så mange som mulig får læreplass i forskjellige bedrifter.

  • Dømt for svindel

    En mann i 30-åra er i Larvik tingrett dømt til 30 timers samfunnsstraff for å ha svindlet Nav. Ifølge dommen fikk mannen utbetalt drøyt 80.000 kroner han ikke hadde krav på fordi han oppga at han jobbet mindre enn han faktisk gjorde i rundt ett år.

  • Nortura-underskudd på 126 millioner

    Matvareprodusenten Nortura fikk et underskudd før skatt på 126 millioner kroner i første tertial. Det er en nedgang på 90 millioner sammenlignet med samme periode i fjor. året før. Utviklingen skyldes lavere marginer på salget av rødt kjøtt.

TV og radio

God ettermiddag. I premieren for Ferieradioen 2018 skal vi besøke en ødelagt sommeropplevelse på Sørlandet, samt sjekke VM-feberen i Vestfold. Bli med på radioen for Agder, Telemark og Vestfold.
God morgen, Vestfold. En hytteeier i Larvik slipper å betale 90 000 kroner i overtredelsesgebyr for å ha bygd ulovlig i strandsonen. Backpackere har gått over i flashpackere. For mange ungdom blir ferien i seg selv mindre viktig, men det er bildene på Instagram som teller! Og i dag skal Marianne ut i båt for å forsøke seg som makrellfisker for aller første gang.
God ettermiddag! Sommer og båt hører sammen for veldig mange av oss. Og i Sandefjord er Båtlivets dag like om hjørnet. Samtidig får du høre hvordan båtliv og familieliv til tider kan være en noe utfordrende kombinasjon. Så hvordan kan vi gjøre det mindre konfliktfylt? I dag har vi besøk av artist Jørgen Dahl Moe fra Andebu. Han har kommet med en splitter ny låt. Du får også høre om villblomstense dag. I morgen går Pinårsløpet av stabelen. Vi har sjekket ut løypa. Bandet Madrugada kommer sammen igjen, og har samlet seg i Horten. Thor Heyerdahl videregående skole har laget escape room i ett av klasserommene.