NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

TV og radio

God morgen, Vestfold. Revetal ungdomsskole har blitt tryggere på å sette sluttkarakterer.Et knippe utvalgte menn som har vært arbeidsløse får nå fagbrev som helsefagarbeider.Og vi besøker Torås Fort på Tjøme i dag. Vegard og Marianne er i studio.
God ettermiddag, Vestfold! La Bohème, Puccinis verdenskjente opera, er Vestfold symfoniorkesters storsatsing denne våren. 
Og morgen braker det løs i Hjertnes kulturhus i Sandefjor! Vi har en liten vårkonkurranse på lur til deg. Vestfold skal bli med i Europas største lokalmat-nettverk. Interessen for dåpskjoler har vært stor og engasjert i Helgeroa den siste tiden. Hvorfor får du vite her i Vestfoldsendinga. På søndag feires våren med jungelbok og popkonsert. Er store datasentre en ny vekstnæring i Norge? Det gir i alle fall mange arbeidsplasser, og nå kommer det et stort datasenter til Vestfold. Sterk økning i antall bekykmringsmeldinger til Mattilsynet om dyr som lider.
Hvor skal Bratsbergbanen slutte når jernbanen mellom Larvik og Porsgrunn står ferdig? Økende gåsebestand skaper problemer for bønder i Vestfold. I dag er siste dagen man kan ta en tur i dåpskjole-historien i Berg arbeidskirke. Lærerne på Skagerak International School i Sandefjord har gått ut i streik.