NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Her kan du se Østafjells 18.50:

  • Ingen skadet i bilbrann

    Ingen er skadet i en bilbrann på Kopstadlinna i Hof. Det er mye røyk i bilen og utlufting er i gang.

  • Mann i veien funnet

    Politiet har kontroll på en mann som skal ha gått i veien på Kilen i Tønsberg. Trafikken går som normalt igjen, opplyser politiet.

TV og radio

God morgen, Vestfold. Statens Vegvesen setter ut tusenvis av brøytepinner av plast langs veiene våre, og mange av disse blir ødelagt i løpet av vintersesongen og havner i naturen. Hva har Vazelina bilopphøggers og James Bond til felles? Jo, en bil. Og den skal Vegard ta i nærmere øyesyn. "Alle kan drepe" er nyeste skudd på stammen fra Jørgen Brekke.
God ettermiddag! Venner er godt å ha. Men hva gjør du når du flytter til et nytt sted og ikke kjenner noen? 
Ei 20 år gammel jente som kom til Sandefjord for litt siden satset på Facebook. I ettermiddag åpnes det et galleri verden ikke har sett maken til i kreativitetens navn, hevder arrangøren. Sturla Berg Johansen skriver på en ny revy, og du møter ham i Vestfoldsendinga i dag. Trekkfuglene er på vei tilbake, og vi var på fuglekikking denne morgenen. Barnevernstjenesten er for dårlig til å finne beredskapshjem for barn innen familiens eget nettverk, mener advokat.
God morgen, Vestfold. Det kom ingen cupbombe da Sandefjord Fotball møtte Eik på Tønsberg gressbane i går kveld. Advokat mener barnevernstjenesten er for dårlig til å finne beredskapshjem for barn innen familiens eget nettverk.Du har helt sikkert hørt dem. Fuglene er tilbake og skaper - for det meste - god stemning med sine lyder. Vegard har reist ut på fuglekikking denne mårran.