NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Bøtelagt nærmere 30 bilister

    Utrykningspolitiet har hatt laserkontroll på Amundrødveien på Nøtterøy mellom kl. 12.30 til 15.00 i dag. Det resulterte i at 21 førere ble bøtelagt for hastighet i 50-sone. En person fikk forenklet forelegg for mobilbruk. Det har også vært kontroll på Semslinna i Tønsberg. Syv førere ble bøtelagt for mobilbruk og det ble utstedt 13 gebyrer på grunn av manglende bilbelte.

TV og radio

Tre håndball-legender i Larvik takket av med seier i går. Rettssak mot økobonden i Holmestrand, som risikerer fengsel for å ha solgt upasteurisert melk, starter i dag. I Horten får alle skolene en skolehage.
God fredag ettermiddag! En ødelagt kjøreledning har holdt Vestfoldbanen stengt i begge retninger siden i dag tidlig. 
Hvor sårbart er systemet, spør vi Bane NOR. Tåketrøbbel i tårnet på Torp. Men nå skal det bli vei i vellinga. Super- tegnspråktolker Vilde Winge fra Vestfold står på scenen i finalen i Norske Talenter i kveld. Hva skjer når en 15 år gammel jente fra Østfold spør godt voksne mennesker i Vestfold om hva ungdommer kan finne på i Tønsberg? Hun er den første jenta fra Valhall Gym i Larvik som debuterer i MMA - mixed martial arts. Du møter 20 år gamle April Tavita Karlsen her i Vestfoldsendinga. Fylkestinget vil beholde fylkesmannsembetet i Vestfold. Hva mener de ansatte i Fylkekommunen om at Fylketinget vil flytte dem til Telemark? Du skal snart treffe en som møtte en engel på 17. mai og som gjerne vil takke henne. Hva kan vi kontorrotter gjøre for at armen ikke skal gå i lås når huset skal males? Tips er på vei. Hva er det med Gjøklep ungdomsskole som gjør at de vinner klassequizen år etter år?
God morgen, Vestfold. Fylkestinget vil beholde fylkesmannsembetet i Vestfold. Søndag er motorsykkelens dag i Vestfold og i det blir arrangert en trafikksikkerhetsdag for MC-førere fra hele Vestfold på Tønsberg trafikkstasjon. Pål Tolstrup fra Bløff og Gjørmebryterne gir ut plate, helt på egenhånd. Premiere i Vestfoldsendinga. Vegard og Marianne er i studio.