NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Rullende bil

    Ulykken på Nøtterøy dreier seg om en parkert bil som begynte å rulle. Hendelsen skjedde på en parkeringsplass og sjåføren, en mann i 50-åra, fikk smerter i foten etter at bilen rulla over den.

  • Ulykke på Nøtterøy

    En person skal ha blitt påkjørt av en bil på Stangebyveien på Nøtterøy klokka 09:13. Nødetatene er på vei til stedet.

  • Rådyr redda

    Overflatedykkere fra brannvesenet redda to rådyr som hadde havna i vannet i Horten. Et tredje rådyr kom seg opp for egen maskin. Rådyra ble observert i vannet mellom ferjene fra Bastø-Fosen.

TV og radio

God morgen, Vestfold. Fylkesmannen anmelder Forsvaret etter lavtflyvning over Borrevannet i forrige uke. Nøtterøy Amatørteater har premiere i dag. Og vi serverer en funfact til lunsjen i dag.
God ettermiddag, Vestfold! Det brenner et blått lys for NM-runden i Sandefjord, som skal - etter planen - være en del av sykkelrittet Tour of Norway. Arrangøren har fått en vaktkrise i fanget. Hva skjer nå? Det skal vi spørre sikkerhetsansvarlig, Henning Skau om. En fargerik vårkonsert er på vei til Sande kirke førstkommende mandag. Vi får besøk av Jan-Tore Saltnes og Jan Kristian Hverven.
God morgen, Vestfold. - Prat med barna om økonomi like naturlig som at barnet lærer å pusse tennene, mener konsernsjef i DnB. Vi skal møte gressklipperen Gollum og vi skal markere åpningen av noe som kalles "Oppmuntringen AS" i Stokke.