NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Fem bilførere tatt i laserkontroll

  Politiet skrev ut fem fartsbøter ved Krokemoa skole i Sandefjord i morges. Høyeste hastighet hadde bilføreren som kjørte i 61 kilometer i timen i 40-sonen.

 • Strømprisen har gått ned

  Etter svært høy pris på strøm de tre siste kvartalene har prisen nå gått ned i 2. kvartal. Prisen har likevel gått opp 2 prosent sammenlignet med 2. kvartal i fjor. Det viser nye tall fra SSB.

  Kraftgaten gjennom Nordmarka, nord for Ullevålseter
  Foto: Sissel Riibe
 • Flere fullfører vgs. i Telemark

  I åtte av de ti siste årene har flere videregåendeelever fullført skolegangen i Telemark enn i Vestfold. I Vestfold er det karakterbasert opptak, som regjeringen vil innføre over hele landet, mens det i Telemark er nærskoleprinsippet som gjelder. Ådne Naper i SV mener at regjeringa dermed tar feil, og at nærskoleprinsippet er det beste alternativet.

  Ådne Naper
  Foto: Nils Skumsvoll

TV og radio

God morgen, Vestfold. Valget av togtrasé inn til Larvik kommer trolig til å gå rett til mekling. Freddy besøker en gatebilgarasje på Ra.
God ettermiddag! I dagens sending har vi forflyttet oss til Andebu sentrum, der vi følger arrangementene rundt Hælja hime. Der kommer vi til å snakke med mange trivelige folk som alle har en rolle i dette tradisjonsrike arrangementet. Men det blir også plass til andre innslag i dagens sending, blant annet om håndballkamp mellom Flint Tønsberg og Kinas damelandslag! God radiolytt!
God morgen, Vestfold. Skolepolitikk er et tema som skiller venstre- og høyresiden og i går fikk skolebarn på Tjøme besøk av politikere som ville presentere sin politikk. Vi skal møte en mann som har bodd i båt i 45 år, og vi får besøk av Bjarne Sommerstad, for denne uka er det Hælja hime i Andebu.