NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Haikere vist bort fra E18

    To kvinnelige turister i 20-årene fra Polen ble vist bort fra stedet etter at de haiket langs E18. De ble forklart at de ikke kunne gå langs motorveien.

  • Haikere ved E18

    Politiet har fått melding om to personer som haiker langs E18 ved Fokserød i Sandefjord. Patrulje er på vei.

  • Kajakkpadler kantret

    En kajakkpadler kantret i Lahellefjorden i Sandefjord. Både Røde Kors og politibåten ble sendt til stedet, men padleren fikk hjelp av en forbipasserende båt. Alt var bra med padleren, og det var ikke behov for helsehjelp.

TV og radio

God fredagsmorgen! Saga Farmann skal ut på sin første langtur og vi skal bli med på forberedelsene. Tønsberg sjømannsforening skal bruke dagen på å lage 4 tonn bacalao. Det skal vi også overvære og vi skal høre fra en hvalfangstuert om hans forhold til retten. I tillegg skal vi få siste nytt fra biene.
God torsdag fra Ferieradioen! Vi er spekket med gode gjester i dag: Lindesnes trekkspillklubb, Linni Meister og Lilli Bendriss er med oss mellom 14 og 17 på P1. Håvard Raustøl er programleder i Kristiansand.
God morgen, Vestfold! I dag starter Stavernfestivalen, en av landets aller største. Arrangøren lover bedre logistikk enn i fjor og vi skal ta tempen på stemnina nå i morgentimene. Så skal innom mugne kommuale dokumenter i Larvik og inspisere en combicamp fra 1972.