NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Fylkespolitikere går ned i lønn

  Fylkespolitikerne i Vestfold og Telemark er uenige om hvor mange heltidspolitikere det skal være i det nye fylket. Det viser innstillinga fra utvalget som planlegger hvordan det politiske arbeidet skal organiseres.
  Flertallet vil ha to heltidspolitikere, mens mindretallet mener at også fem utvalgsledere bør kjøpes fri på heltid. Fellesnemnda avgjør saken i neste uke.

 • Hortenstunnelen fortsatt stengt


  Arbeidet med Hortenstunnelen blir ikke ferdig i løpet av morgentimene i dag. Statens vegvesen må gjennomføre en test for å se om kommunikasjonssystemene fungerer som de skal. Dette vil bli gjort i løpet av de neste timene. Etter testen vil tunnelen bli åpnet senere på dagen.

 • Promillekjøring

  En mann i 40-årene er tatt av politiet, siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Han ble stanset søndag kveld i Larvik sentrum. Politiet har tatt ham med til legevakt for å ta blodprøve.

TV og radio

God morgen, Vestfold :)
I dagens utgave av NRK P1 Vestfoldsendinga kan du høre hva folk gleder seg til en helt vanlig hverdag. Vil du spille basketball? Da bør du få med deg intervjuet klokka 14.45. Ellers kan du få gode tips av parterapeuten, høre om fakkeltog for både troende og ateister - og du kan møte selveste Winter i Snøfall, eller Petter Vermelid som han heter når han ikke står på scenen.
God morgen, Vestfold :) Slottsfjellfestivalen sliter økonomisk og går en usikker fremtid i møte. Vi oppsummerer sjakk-VM så langt.