NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Ingen Slottsfjell i 2019

    Slottsfjell-festivalen unngår konkurs, men kommer som ventet ikke til å arrangere festival i år. Dermed må festivalgjengerne vente helt til 2020 for å delta på en av Norges mest populære musikkfestivaler.

TV og radio

God morgen, Vestfold! Konkurstruede Larvik håndballklubb har fått offentlig million-støtte i mange år. - En nesten vanvittig bruk av penger, sier tidligere sponsorsjef. Vinteren har gjort comeback,og stedvis var det meldt opp mot en halvmeter snø. Vi skal oppsummere gårsdagen, natta og morgentimene med Falck om litt. Og vi besøker hittegodskontoret til VKT i dag.
God ettermiddag, Vestfold! World Wide Web, eller verdensveven som vi sier på norsk, er 30 år i dag. Hva konkret er det som feires i dag? Det skal vi få svar på. Som tiåring fikk Richard Melvoll beskjeden om at han var rammet av blodkreft. I 2007 ble han erklært frisk.12 år senere har han skrevet og gitt ut album om den vonde tida. En av låtene heter Harde tider. Omdømmeekspert Arne er begeistret for navnskiftet til NSB, men han har et langt bedre forslag til navn, mener han selv. Hvilket navn han har gått for? Det får du høre i dagens sending.
God morgen, Vestfold! Psykolog advarer mot bruk av nettbrett i undervisningen av 1. klassinger. Hun mener det kan være ødeleggende for en hel generasjon elever. Og apropos det, i dag verdensveven, WWW, 30 år. Og i Larvik kan du via mobilen se hvordan jernbanen vil bli seende ut på 16 steder i Larvik.