NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Hadde med våpen til skolen

    Politiet ble tilkalt for å ta hånd om en utagerende elev ved Teigar ungdomsskole på Nøtterøy i går, skriver Tønsbergs Blad. Eleven hadde både kniv og en jernstang under jakka, og ifølge avisa skal eleven også ha hatt med seg øks. Politiet stoppa eleven før vedkommende kom seg inn på skolen. Før det hadde skolepersonell fysisk hindra eleven i å komme inn, ifølge Tønsbergs Blad.

  • Brann i container

    Brannvesenet har kontroll på en brann i en container på Galleberg skole i Sande. Ingen fare for spredning, melder politiet.

  • Se nyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark kl 20:55

TV og radio

God morgen, Vestfold. I dag skal du få høre at Vestfold-kommuners håndtering av overvann ved kraftig nedbør, er blant de dårligste i landet, det mener forsikringsselskap. Vestfold idrettskrets inviterer til en prøvekveld for funksjonshemmede. I kveld er det premiere på Rødhette og Ulven i Tønsberg.
God onsdag ettermiddag! Mangler du gulrøtter til dagens middag? Da kan du svinge innom et jorde i Tønsberg, der gir en bonde bort gulrøttene sine helt gratis. En av Blånissene som skal besøke Vestfold før jul er Helén Vikstvedt. Hun kommer sammen med Blåfjellskaperen selv, Gudny Hagen og regissør Svein Sturla Hungnes. Det skal også handle om en kampsport som Ina Sophie Flatin er skikkelig god i, nemlig Brasiliansk Jiu-Jutsi. Hun tar med trener Ronny Jevnaker i GS Team Sandefjord, sammen skal de gi oss et innblikk i denne lite kjente sporten her til lands. God radiolytt!
God morgen, Vestfold. I dag møter vi Line fra Stokke som har skrevet en personlig bok om hvordan det er å være adoptivbarn. Og du skal få høre at 500 barn og unge ba om hjelp fra en voksen i en undersøkelse om vold og overgrep.