NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

TV og radio

God morgen, Vestfold. Flere ønsker å spre asken etter sin død. Kommunene søker om 1,2 millioner kroner til overvåkning av miljøgifter i sjøen mellom Horten og Larvik. Og når sola varmer og snøen forsvinner, kløøøør golferne i fingra etter å komme seg ut. Men i Norge tar det litt tid før golfbanene åpner.
Vegard og Marianne er i studio.
Hva er lurt å gjøre i hagen nå? Horten kommune lanserer i disse dager et nytt tilbudet til kommunens unge innbyggere. Vestfold Senterparti gjorde seg bemerket på landsmøte i Trondheim i helgen. Bandet Kalandra kommer i studio i forbindelse med albumet de slipper i dag. Vestfold får sin egen Farm Aid. På Sankthansaften er det duket for festival i Melsomvik. Idrettsklubben Flint er 100 år i år og det skal feires. Vestfold best i landet på kriseberedskap viser undersøkelse. Larviks håndballkvinner tok sitt 19 seriegull i helga. Hva skal de gjøre for også å sikre det 20. neste år?
God morgen, Vestfold. Handelsplassen ved Gokstadhaugen i vikingtida hadde eksklusive varer og var ikke for hvem som helst. - Et kjempeviktig funn, sier seksjonsjef og arkeolog Terje Gansum i Kulturarv i Vestfold fylkeskommune. Mer enn 200 nye grunner er oppdaget mellom Tønsberg og Larvik. Sommerskole frister nok ikke for unger flest, men på Midgard har de kommet opp med et konsept de håper fenger. Orerønningen Ungdomsskole er klare for Klassequiz i dag. Vegard og Marianne er i studio.