NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

TV og radio

God morgen, Vestfold. Mågerø Vel i Tjøme kommune foreslår å avsette 16 boliger til unge mennesker, fortrinnsvis fra Tjøme. Det er aldri for sent, vi møter en 54-åring som skal delta i VM. Og poliklinikk SPIS er 10 år. Kristine og Marianne er i studio.
I Ferieradioen tirsdag går vi nesten rett til topps. Det vil si, vi følger jernstien Via Ferrata i Valle. Hva skal til for å ta flotte sommerbilder? Vi spør den profesjonelle fotografen, og du skal få møte hobbyfotografen som har blitt nedringt etter å ha knipset et ukjent brudepar. Ugress gir kanskje dårlige assosiasjoner, men i dag skal vi både drikke og smake på plantene. Og har du vært heldig eller uheldig denne sommeren?
God morgen, Vestfold. Rådyr har spist opp flere tusen roseknopper i en planteskole. Nå har kommunen gitt fellingstillatelse. Klegg, mygg og diverse andre insekter... Hva skal du gjøre når du har blitt stukket eller bitt av dem? 08:40 skal vi treffe en rørlegger som bruker fritiden på å lete etter historie i bakken. Kristine og Marianne er i studio.