NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Erstatning for feilbehandling

    108 pasienter og pårørende får erstatning etter forsinket diagnose og feilbehandling av lungekreft i perioden 2012 til 2015. – Feiltolkning av prøvesvar er den viktigste årsaken, sier direktør Rolf Gunnar Jørstad i Norsk pasientskadeerstatning.

  • Nøtterøy-keeper startet i New York

    Keeper Eirik Holmen Johansen fra Nøtterøy spilte sin første ligakamp fra start for New York City i den amerikanske eliteserien i fotball i går kveld. Den tidligere Sandefjord- og Manchester City-keeperen skriver på Twitter at han er fornøyd med å ha fått ligadebuten for klubben han signerte for i 2015. Holm Johansens lag vant 4-1 over Columbus Crew.

    Eirik Holmen Johansen.
    Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

TV og radio

Skateklubben på Tjøme pyntet opp anlegget med en palme, men nå krever kommunen at palmen fjernes. Organisasjonen RAUS arrangerer torvleker i Tønsberg på lørdag. På søndag er det TV-aksjonen til inntekt for Røde Kors og deres arbeid for mennesker som er rammet av krig og konflikt.
Kontakt oss på tlf 02345
Frps Per Manvik er skuffet etter gårsdagens møte i helse- og omsorgskomiteen i Larvik.Dobbeltsporet mellom Tønsberg og Larvik kan bli forsinket dersom regjeringens forslag til statsbudsjett går gjennom. Ap-politiker varsler kamp for banen vår.Førsteklassinger på Holmestrand videregående skole byttet ut klasserommet med skogen denne uka.