NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Søk i valgresultatene

valg-dekorasjon

Siste nytt

  • Bålforbud opphører i dag

    Det generelle bålforbudet opphører i dag, 15.september. Dermed er det lov å brenne bål i skog og mark, hvis ikke spesielle forhold som skogbrannfare gjør at det er egne regler mot det.


    Bål
    Foto: Nina Didriksen / NRK
  • Color Line innstiller

    Avgangen mellom Sandefjord og Strømstad klokka 13.30 er innstilt. Det samme gjelder returen fra Strømstad klokka 17. Tidligere har fergeselskapet meldt at Super Speed ligger i havn i dag på grunn av kraftig vind i Skagerak.

TV og radio

God morgen, Vestfold. Det blir litt om valget i dag og. Senterpartiet fikk fylkesordføreren i Vestfold og Telemark. Rødt sørger for en rødgrønt samarbeid i det nye fylket. Robert Hansen besøker verdensmester i markløft Lena Sjøl fra Sande. Og dokumenter som varslet om mulige ulovligheter i strandsonen forsvant i gamle Tjøme kommune.
God tirsdag! I dag er det verdens selvmordsforebyggende dag og vi skal høre Mats Grimsæth sin historie da han først fortalte om sine selvmordstanker. I tillegg får vi storfint besøk av Nordic Tenors som skal ut på ny turnè og Henning Wold som fikk en personlig hilsen av Erna Solberg under valgvaken i går.
God morgen, Vestfold. Dagen derpå, nå er valget gjort, og resulatene foreligger. Valget i Vestfold oppsummerer vi i dag.