NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Mistanke om ruskjøring i Andebu

    Politiet har stanset en bilfører i 20-årene fra Sandefjord på Høyjordveien i Andebu. Han er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver har blitt tatt.

  • Røyk fra truck

    Nødetatene har rykket ut til en røykutvikling fra en truck på Åskollen i Tønsberg. Det viste seg å være varmgang, og ingen kom til skade.

  • Syklisten er uskadd

    Syklisten som sykla inn i bussen i Larvik, er sjekka av ambulansepersonell og er uskadd. Det er mindre merker på bussen, og ifølge politiet har syklisten ikke overholdt vikeplikten.

TV og radio

God morgen, Vestfold. Freddy og Marianne byr på tre timer morgenselskap. Send gjerne en melding til oss via Facebook-siden vår, NRK Vestfold, eller send en SMS til 1987 med kodeord Vest. Onsdag morgen snakker vi om flått, stillehavsøsters, vi tar en prat med Ida Stein som håper å vinne en musikkkonkurranse og vi skal sjekke hvordan det går med Horten Ekspedisjonsklubb på vei mot Frankrike på seksmannssykkel.
God ettermiddag,Vestfold! Hvordan går det med gutta på tur? 
Denne kameratgjengen som heiv seg på en seksmannssykkel for å komme seg hele veien fra Tyskland til Franrike for å få med seg fotball-VM. Vi skal få en rapport. Det snakkes stadig om at variert trening for barn og unge - det er bra. Men så var det det å gjøre noe med det da. En av dem som gjør det, det er friidrettstrener Ole Petter Henriksen fra Larvik. Han trener blant annet friidrettskometen Andreas Ofstad Kulseng. De er å høre i Vestfoldsendinga
God morgen, Vestfold. Elektriske motorer på et vikingskip har åpnet dørene for Tønsberg-bedrift. Naboer frykter for sin egen sikkerhet og naturinngrepet - hvis en ungdomsinstitusjon blir bygd på Kløvertunet i Larvik. Hvordan bli rik på et år? Tønsbergs Blad inviterer til jentekveld med rikdom som tema.