NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Det blir streik i NRK

    Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. Det blir streik fra 13:01 tirsdag.

  • Konsekvenser for trafikken

    Mellom klokken 13.30 og 18.00 i morgen vil det være redusert fremkommelighet på veier i deler av fylket. Årsaken er sykkelrittet Tour of Norway. Første etappe går fra Svelvik til Horten.

  • Har bestilt berging

    Ifølge politiet har det ikke brent i bilen på Sem. Sjåføren, som merket at det kom røyk fra bilen da han kjørte, har bestilt bilberging.

TV og radio

Riktig god tirsdag. I år er 1. etappe av folkefesten Tour of Norway lagt til fylket vårt. 
Det betyr at Vestfoldingene kan oppleve stengte veier mange steder. Dette og mer i dagens sending.
God ettermiddag! Over hele landet står konfirmanter klare for å feire den store dagen, men for ungdom med to hjem er ikke alltid feiringen like enkel. Grefsrudleiren i Holmestrand har en variert bakgrunn. Under krigen ble norske frontkjempere utdannet av tyskerne. I 1949 fikk den et helt annet innhold. Du er ikke mer utsatt for ulykkesrisiko om du har elsykkel, viser en ny rapport. Blir hunden din bitt av huggorm, bør den alltid til dyrlege, sier Geir Erik Berge som selv er veterinær. En varsler opplever drapstrusler og hærverk etter at han varslet om dyremishandling i fuglehundmiljøet. Miljøpartiet De Grønne hadde landsmøte i helgen. Vi får besøk av delegasjonslederen fra Vestfold. De fleste legger igjen litt til servitøren når de er ute og spiser. Det har skjedd nærmest en våreksplosjon i skogen i helgen. Vi har vært med en skogmann på tur for å se på mai du skjønne milde.
God morgen, Vestfold - I dag skal du få høre at En varsler opplever drapstrusler og hærverk etter at han varslet om dyremishandling i fuglehundmiljøet. Fuglehundklubbene tar sterk avstand fra ugjerningene. Over hele landet står konfirmanter klare for å feire den store dagen, men for ungdom med to hjem er ikke alltid feiringen like enkel. Vi skal lære om spiselige planter og vi skal på skogstur.