NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Milliardavtale om biodrivstoff

    Selskapet Biozin AS har nå inngått en internsjonsavtale med Preem AB om realisering av storskala biodrivstoff-produksjon i Norge. Biozin AS eies av Bergene Holm og produksjonsanlegget lager Biozin, en bioråolje fra trevirke som raffineres til vanlig drivstoff. Prosjektets totale kostnadsramme er forventet å bli ca 2.5 milliarder kroner. Det første anlegget planlegges på Jordøya i Åmli kommune, men ambisjonen er å etablere flere produksjonsanlegg i Sør-Norge.

TV og radio

God morgen, Vestfold. Flere unge modifiserer El-sykler. Barneombud Anne Lindbo har ett år igjen i jobben som barnas vakthund, men før hun slutter ville hun besøke sin gamle barneskole i Re kommune. I starten av juni startet skoler og barnehager igjen kampen mot burota - en av de store årsakene til rennende neser, øyner og hodepinene hver sommer. Nå er det kåret en vinner av konkurransen, og jammen er ikke det en Vestfold-skole! Og enda en DAB-radio skal få ny eier :)
Prisvinnende kortfilm, prisvinnende abmulanseteam, studenter som kan vinne pris, og ungdomskorsp som "vant" penger. Det er noe av det Vestfoldsedninga byr på i dag.
God morgen, Vestfold. Sandefjord-tap mot Brann søndag. Det er stor manko på læreplasser i Vestfold. Politikere, skoleadministrasjon og bransjerepresentanter vil gjøre noe med situasjonen, imens venter elevene i "lærlinge-kø". Det er mobilitetsuke i Vestfold denne uka - og hvor er Vegard i dag?
Laster innhold, vennligst vent..