NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

TV og radio

God morgen, Vestfold. Fylkesarkeolog sier de går glipp av mange gamle gjenstander. En lokal metallsøkerklubb har fått penger for å kurse medlemmer i regler for funn av gamle ting som må leveres inn. Og i går tapte LHK på hjemmebane, for første gang på 16 år! Vegard og Marianne er i studio.
En larviksinnbygger reagerer sterkt på rapporten fra KS-Konsult som foreslår å legge ned seks skoler i Larvik. Flåttsesongen er i gang. Hva gjør vi hvis katten blir påkjørt? Marius Roth Christensen har fått hovedrollen i La Bohème.Redningsselskapet trenger 80 frivillige på den nye båten sin. Sandefjord skal bli landets reneste kommune. - Å bli årets fotograf betyr utrolig mye, sier Trine Bjervig. Fugleinfluensaen herjer, så hva gjør vi med høna vi har i hagen? Et regjeringsoppnevnt utvalg konkluderer med at politiet ikke bør være bevæpnet med skytevåpen.
God morgen, Vestfold. Golfentusiaster frykter for framtiden til Vestfold golfklubb. Sovemedisiner og antidepressiva øker risiko for hoftebrudd, ifølge en ny studie. Espen Bekkestad planlegger en over 3000 kilometer lang sykkeltur for å sette fokus på diabetes type 1. Vegard og Marianne er i studio.