NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Stjålet sykkel fra Borgheim

    En rød trehjulsykkel/ liggesykkel er stjålet fra Hjemsengveien på Borgheim. Sykkelen er beregnet på voksne og er fra hjelpemiddelsenstralen.

    Laster Twitter-innhold

TV og radio

God sommermorgen! Vestfoldsendinga er på lufta!
Lene Noss Ditmansen opplevde at datteren ble lam etter flåttbitt. Et nytt hjelpemiddel kan nå ta knekken på flåtten. Vi blir med Sputnik på fisketur, og han gir oss blant annet råd om kjærligheten. Hvor mye is og godteri kan barna spise i ferien? Og hva med barn som sliter med fedme, hvordan unngå å legge på seg. Rettsaken etter dobbeltdrapet i Kristiansand ble avsluttet i dag.
God sommermorgen! Det er uenighet blant rådmann og ordfører om å innføre regulering av vannscooterbruk på Nøtterøy. Hva kan vel være en bedre start på sommerferien enn å dra på et mini-seterkurs? Seks barn skal ta fjøsstell og lage alt fra smør til yoghurt i dag, og du skal få bli med! Vi tar turen til Nordgardsetra i Steinsholt. Politiet mottar mange unødvendige anmeldelser om sommeren, mener de selv. Stadig flere søker hjelp fordi de har blitt utsatt for psykopatiske ledere, mener psykolog Siv Johansen i Larvik. 
Hvordan unngår man at sterkt manipulerende personer får lederstillinger, spør vi en rekrutteringsekspert. Fem talenter har fått fylkeskommunalt kultur- og idrettsstipend. 
Du møter én av dem, den 16 år gamle golferen Medelen Stavnar.