NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Nordin blir William Wisting

  Skuespiller Sven Nordin har fått jobben med å spille politihelten William Wisting fra Jørn Lier Horsts krimromaner, melder VG.

  Sven Nordin
  Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
 • Innstilte ferger på grunn av været

  Folk som vil ha med bilen over fjorden med Bastø-Fosen må regne med en times ventetid på Horten-siden. Bastø V og Bastø VI innstiller sine avganger inntil videre på grunn av værforholdene.

  Bastø Fosen, Moss-Horten
  Foto: Rainer Prang / NRK
 • Tønsberg stasjon åpnet igjen

  En ledning falt ned tidligere i dag. Passasjerer ble kjørt med buss for tog, men nå er stasjonen åpnet igjen. NSB sier togene går, men det kommer fortsatt til å være en del forsinkelser.

Laster innhold, vennligst vent..

TV og radio

God morgen. Fra 1. oktober ble det innført ny pleiepengeordning. Hvis den blir stående må alenemor Maria Lilland selge huset sitt. Naturvernere er bekymra for en skjult kilde til mikroplast. Hva det er, og hvem som kaster dette i havet får du mer om i dag. Noen som trenger hjelp til å måke oppkjørselen? Vegard kommer :)
Nordic Tenors legger ut på juleturne. Allerede i morgen kan de høres og sees her i Vestfold. Vi får besøk av de tre tenorene i dagens sending. For 16 år siden valgte Eva Svarverud å takke nei til uføretrygd. I dag jobber hun mer enn noensinne, uten å ha en eneste sykedag. Ny rapport fra NAV viser at forskjellene i Norge øker og at det å ha dårlig råd går i arv. Konsekvenser er store når et barn vokser opp i familier med dårlig økonomi ifølge psykologspesialist.
God morgen. Ny rapport fra NAV viser at forskjellene i Norge øker og at fattigdom går i arv. Konsekvenser er store når et barn vokser opp i fattigdom, mener psykologspesialist. Når himmelen selv ikke lager så mye snø for oss, er det veldig kjekt at minusgradene har kommet. I all fall for de av dere som liker å stå på ski. I Stokke blir det trolig løype allerede til helga.Det er den internasjonale hjerneuka denne uka.
Laster innhold, vennligst vent..