NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Her kan du se Østafjells 20.55

    Østafjells 20:55
  • Her kan du se Østafjells 18.50

    Østafjells 18:50
  • Tatt i 87 km/t i 70-sone

    11 sjåfører ble ilagt forenklet forelegg for å ha kjørt for fort i en 70-sone i Sundbyfoss. Den høyest målte hastigheten var på 87 km/t. Én fører fikk bot for bruk av mobil under kjøring.

TV og radio

God morgen, Vestfold. Midtløkken Bo- og servicesenter i Tønsberg har fått sin egen pub med 75 tommers TV, fotballabonnement og øl-servering. De eldre jubler. Larvik kommune ønsker å reforhandle avtalen de har med Sykehuset i Vestfold i forbindelse med Samhandlingsreformen.Og Vegard har dratt til fjells i dag.
God ettermiddag! Det er bra å være åpen om kreft, men det må ikke skapes et åpenhetstyranni, mener kreftkoordinator.
Mats Emil overlevde Utøya-terroren og mener det er viktig at det er laget en film om det som skjedde. Men selv orket han ikke å se hele filmen. Lukter, lyder, musikk - mye kan trigge minner om en vond hendelse. Du skal få vite hvordan og hvorfor kroppen reagerer. Folk som har tenkt igjennom egne handlinger ved krise og terror, har større sjanse for å overleve. Det mener RVTS, som ser med bekymring på folk som filmer hendelser istedenfor å løpe. Nesten halvparten av barn i grunnskolen som har rett på spesialundervisning, får dette av personell som ikke er kvalifisert ifølge Barneombudet.
Riktig god onsdag. Vi skal ut til Verdens ende som har mange vinterferieaktiviteter for store og små