NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Fylkeskommunen selger skole

    Skippergata 6, som i dag huser Horten videregående skole, er solgt. Politikerne i fylkestinget har vedtatt å godta et bud på 60 millioner kroner fra et eiendomsutviklingsselskap.

  • Får fri for å streike

    Barne- og ungdomsskoleelever i Horten kommune får fri for å delta på klimastreik hvis det er greit for elevenes foresatte. Det sier ordfører Are Karlsen. Klokka 12 arrangeres det klimastreik i blant annet Horten og Tønsberg.

  • Måtte forlate sentrum

    Fire personer i slutten av tenåra ble i natt bortvist fra Tønsberg sentrum. Alle fire skal ha vært involvert i bråk, opplyser politiet.

TV og radio

God morgen, Vestfold! Konkurstruede Larvik håndballklubb har fått offentlig million-støtte i mange år. - En nesten vanvittig bruk av penger, sier tidligere sponsorsjef. Vinteren har gjort comeback,og stedvis var det meldt opp mot en halvmeter snø. Vi skal oppsummere gårsdagen, natta og morgentimene med Falck om litt. Og vi besøker hittegodskontoret til VKT i dag.
God ettermiddag, Vestfold! World Wide Web, eller verdensveven som vi sier på norsk, er 30 år i dag. Hva konkret er det som feires i dag? Det skal vi få svar på. Som tiåring fikk Richard Melvoll beskjeden om at han var rammet av blodkreft. I 2007 ble han erklært frisk.12 år senere har han skrevet og gitt ut album om den vonde tida. En av låtene heter Harde tider. Omdømmeekspert Arne er begeistret for navnskiftet til NSB, men han har et langt bedre forslag til navn, mener han selv. Hvilket navn han har gått for? Det får du høre i dagens sending.
God morgen, Vestfold! Psykolog advarer mot bruk av nettbrett i undervisningen av 1. klassinger. Hun mener det kan være ødeleggende for en hel generasjon elever. Og apropos det, i dag verdensveven, WWW, 30 år. Og i Larvik kan du via mobilen se hvordan jernbanen vil bli seende ut på 16 steder i Larvik.