NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

TV og radio

God morgen, Vestfold. Ny rapport viser at folk må bo tettere for å kjøre mindre bil. Antall tilfeller der elever ikke blir vurdert har økt med 75 prosent siden de nye fraværsreglene ved videregående skoler ble innført i høst.I Sandefjord ønsker man seg et retroelektrodingsskolemuseum på Byskolen - og de trenger hjelp!Vegard og Marianne er i studio.
God ettermiddag! Har du forfedre som jobbet ved Fritzøe jernvern i Larvik? Kanskje lurer du på hvordan de hadde det for flere hundre år siden? Det skal du få vite mer om, for Anita Wiklund Norli har skrevet doktorgrad om nettopp dette. Telemark og Vestfold skal slås sammen. Men klarer vi å forstå hverandere? 31 år gamle Thomas spiste det samme som en femåring i en uke, han endte opp med sukkersjokk, kan vi lese i VG. Vi tar en prat med en ernæringsfysiolog. Det ser ut til å kunne bli flere parkeringsplasser på stasjonsområdet i Tønsberg. Krem, syltetøy, kanskje mandelmasse OG boller. På søndag er det fastelavn, og vi tar deg med til et skikkelig bollebakeri. Du skal også få tips om hvordan man spiser disse bollene uten å søle seg fullstendig ned. Sosialistisk venstreparti ønsker forsøk med tegnspråkopplæring i grunnskolen i Vestfold.
God morgen, Vestfold. Miljøvennlige poser skal gjøre gjestehavna i Stavern plastfri. E 18 er en uutnyttet ressurs, hevder førsteamanuensis. Vegard skal bake fastelavnsboller - og spise dem :) Vegard og Marianne er i studio.