NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

  • Oslofjorden er syk

    Derfor forsvinner flere fiskearter. Det bekymrer Frisk Oslofjord og Krafttak for kysttorsken. – Avrenning fra jordbruksområder er den største trusselen, forteller rådgiver Bjørn Strandli. Frisk Oslofjord ber nå landbruksminster Olaug Bollestad om et snarlig møte.

    Nakholmen
    Foto: Andreas de Brito Jonassen / NRK
  • Ser alvorlig på rapport

    Bufetat ser svært alvorlig på Sivilombudsmannens rapport etter et besøk ved en barnevernsinstitusjon. Et isolasjonsrom på Barkåker utenfor Tønsberg blir beskrevet som en glattcelle. Avdelingsleder Terje Jacobsen sier at rapporten følges nøye opp, og at regionledelsen vil sikre at institusjonen følger opp anbefalingene fra Sivilombudsmannen.

TV og radio

God morgen, Vestfold. I dag skal vi lære å lokke fugler med noe biolog Rune Aae kaller pysjing. Vi skal være med på brannøvelse på sykehjemmet Sandetun og vi skal høre at Kaupang-prosjektet mister en million kroner til utvikling av området.
God fredag til deg! Denne ettermiddagssendinga inviterer til en myk oppstart av helgen. Det gjør vi blant annet med et møte med gruppa Firing fra Larvik og med den meget habil jodleren Hans aus Bayern i anledning oktoberfest i Sandefjord. Vi skal selvsagt også ringe til New York for å snakke med den verdenskjente illusjonisten Alexx Alexxander fra Nøtterøy som har fått den høyeste utmerkelsen en magiker kan få - og han har fått prisen for andre gang! Dette er bare noe av det denne ettermiddagssendinga inneholder. God radiolytt!
God morgen, Vestfold og fin fredag til dere :) I dag besøker vi det ville vesten i Vestfold, vi skal snakke med vår egen Karoline Stangenes som debuterer i Norge Rundt i dag, og du skal få høre at Saga Oseberg skal brukes for å lete etter kulturskatter i sjøen. Og gladnyheter til alle som frykter influensaen - nå er vaksina klar.