NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Savnet gutt funnet

  Den savnede gutten fra Bærum er funnet i Tønsberg i kveld i skogen ved Søndre Slagen kirke. Det var hunder fra Norske Redningshunder som fant gutten. Ifølge politiet er han medtatt og ble kjørt til sykehus. Frivillige organisasjoner og Sivilforsvaret har blant annet bidratt til å lete etter gutten som forsvant natt til i går.

  Helikopter
  Foto: Arne Marthinsen / NRK
 • Viste fram nye stasjoner

  Flere hadde møtt opp i Larvik i kveld da Bane Nor viste hvordan en ny jernbanestasjon kan se ut i Indre havn eller i Kongegata. Ordfører Rune Høiseth sier det er tidenes største investering i byen og at det viktigste nå er å få best mulig kunnskap for å kunne fatte en beslutning i juni neste år.

  Planleggingssjef Hanne Sophie Solhaug i Bane NOR
  Foto: Rolf Christian Hatling / NRK
 • Se siste nytt fra ditt distrikt her

TV og radio

God morgen, Vestfold. Ikke svøm ut til øyer eller mellom sund uten følgebåt, sier Norges Livredningsselskap, fordi det er bortimot umulig for båtførere å oppdage deg hvis det er bølger. Folk skal slippe fulle tog der passasjerene må stå- derfor vil Miljøpartiet de Grønne ha toetasjers tog på Vestfoldbanen. Nå kan du være med og påvirke fremtiden for havna i Horten. Marianne og Vegard i studio.
God morgen, Vestfold. I dag markeres finansieringen av Presterødbakken-prosjektet. Rådmannen i Larvik vender tommelen ned til en utbyggers planer om å bygge en kanal i Stavern, fordi miljøkonsekvensene er for store. Vegard skal til Sandefjord som forbereder seg til sykkel-NM
God ettermiddag. I premieren for Ferieradioen 2018 skal vi besøke en ødelagt sommeropplevelse på Sørlandet, samt sjekke VM-feberen i Vestfold. Bli med på radioen for Agder, Telemark og Vestfold.