NRK Vestfold – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Malte hakekors på minnesmerke

  Minnesmerket etter 22. juli i Tønsberg ble i natt utsatt for hærverk. Forbipasserende oppdaget i dag tidlig at det var sprayet et hakekors på minnesteinen som står ved Hotel klubben, skriver Tønsbergs Blad. Det er i dag åtte år siden Norge ble rammet av terror på Utøya og Regjeringskvartalet.

  Minnesmerke 22 juli utsatt for tagging
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Kan bli hetebølge


  Det kan bli hetebølge i hele landet denne uken. Fra og med tirsdag og onsdag er det ventet varmere luft, og ifølge meteorologene vil det bli over 30 grader flere steder. Østlandet og Telemark vil trolig få de høyeste temperaturene.

 • Seier til Sandefjord

  Sandefjord tok sin fjerde seier på rad, da de i går slo Kongsvinger 1-0 på hjemmebane. Pontus Engblom scoret kampens eneste mål etter 79 minutter, og gjør at Sandefjord holder følge med Aalesund på toppen av tabellen i 1. divisjon. Sunnmøringene leder serien med to poeng etter 14 spilte kamper.


TV og radio

God fredagsmorgen! Saga Farmann skal ut på sin første langtur og vi skal bli med på forberedelsene. Tønsberg sjømannsforening skal bruke dagen på å lage 4 tonn bacalao. Det skal vi også overvære og vi skal høre fra en hvalfangstuert om hans forhold til retten. I tillegg skal vi få siste nytt fra biene.
God torsdag fra Ferieradioen! Vi er spekket med gode gjester i dag: Lindesnes trekkspillklubb, Linni Meister og Lilli Bendriss er med oss mellom 14 og 17 på P1. Håvard Raustøl er programleder i Kristiansand.
God morgen, Vestfold! I dag starter Stavernfestivalen, en av landets aller største. Arrangøren lover bedre logistikk enn i fjor og vi skal ta tempen på stemnina nå i morgentimene. Så skal innom mugne kommuale dokumenter i Larvik og inspisere en combicamp fra 1972.